225.- (CAT) Codi ètic de l'apostolat de la comunicació (C@LCs) avui dia de sant Joan Maria Vianney.-

 Codi ètic de l'apostolat de la comunicació (C@LCs), en els 15 mil contactes entre Facebook, what's, Twitter i gmail.

Avís a totes les persones que ens apropem i contactem.

Principis:

- El mòbil de l'apostolat de la comunicació és comunicar i motivar la conversa respectant la voluntat i la intimitat de les persones. En les converses es garanteix la confidencialitat, els drets humans i el primer anunci que pot tenir totes les persones.

- La nostra posició és un tracte d'igualtat i escoltar a totes les persones. Lluny de cap proselitisme ni adoctrinament.

- La nostra aspiració és l'amistat i el seu conreu per mitjà de la conversa ajuda.

- Si vols continuar en la conversa estic a la teva disposició però si no vols m'ho dius en privat, millor abans d'abandonar el grup what's, sempre podem aprendre i millorar.


Avís:

CAT.

El meu mòbil és l'amistat, compartir les informacions com les novetats i si per la llibertat d'expressió comparteixo l'alegria d'estar compromès en l'apostolat laïcal de la comunicació i la conversa corresponsable sinodal, no pretenc en cap moment cap proselitisme ni adoctrinament. Si conversem fixarem els limits segons les teves necessitats i interessos, que a la el fet compartir amb harmonia és una de les coses més barates i històriques de la humanitat.

(ES).

.



Avui sant Joan Maria Vianney

 https://es.wikipedia.org/wiki/Juan_Mar%C3%ADa_Vianney

Juan Bautista María Vianney ( Dardilly , 8 de maig de 1786 - Ars-sur-Formans , 4 d'agost de 1859 ), conegut com el Sant Cura d'Ars , va ser un prevere francès proclamat patró dels sacerdots catòlics, especialment dels que tenen cura d'ànimes ( rectors ).


Així com fan els mossens, el laïcat també podem aprendre dels seus dons i carismes.


El papa Francesc segons testimonis d'Argentina, practicava en el seu bisbat el menjar amb els pobres, confessar a les persones en parròquies desfavoregudes, ajudar i consolar. I ara ho segueix fent. Sant Joan Maria Vianney dona testimoni de com podem millorar tant els mossens com el laïcat.

La difusió de testimoniatge és també apostolat de la comunicació


Contacte: 

Escriu a info@cooppel.org o al what's núm. 619 79 39 69 per a qualsevol qüestió que et pugui ajudar o informar-te d'altres que ho poden fer.

Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

244.- Ha estat una gran alegria de participar en la jornada de la quinquenal de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys

36.- (CAT) Novena a la Mare de Déu de la Foia. Per Fina Masip