330.- (CAT). Avui Jornada Mundial dels Avis i la Gent Gran. Vine Senyor.-28-07-24

 Avui diumenge dia 28 de juliol es celebra la Jornada Mundial dels Avis i de la Gent Gran en l'església catòlica.

És un dia per pregar i per restar disponible al servei d'arribar als més descartats, abandonats, ... la lectura de l'Evangeli, la Celebració de la Paraula i rebre la comunió en el Crist Salvador.

Moltes persones de la tercera edat estan deixades de costat i avui es important pregar per elles i per l'Església perquè posi al sacerdots o el laïcat preparat a disposició del servei de la Paraula i del consol a les persones de més edat en els pobles, residencies i centres de dia, barris i ciutats.

Ens posem a la seva disposició 

No hi han laics i laiques disponibles per mantenir el servei d'arribar a les ànimes que clamen la presència del Senyor en els seus llavis?

Els grups de Vida Creixent pregaran en aquest diumenge per la seva condició: Vine Senyor. Església no ens deixis abandonats!.

-------------------------------------------------------

El dia 26 va ser el Dia Internacional de les Nacions Unides.

https://www.diainternacionalde.com/ficha/dia-de-los-abuelos?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=240720&utm_term=aW5mb0Bjb29wcGVsLm9yZw==

El diumenge 28 de juliol de 2024, l’Església universal celebra la IV Jornada Mundial dels Avis i la Gent Gran. El Papa Francesc invoca de nou el vincle entre els joves i la gent gran per convidar a una aliança que neix de l’escolta.  

La Jornada és una ocasió per dir un cop més, amb alegria, que l’Església vol estar de festa amb aquells a qui el Senyor -com diu la Bíblia- ha «colmat de dies».  


QUIN ÉS EL MISSATGE DEL SANT PARE?

«En la vellesa, no m’abandonis» (Salm 71,9) és el lema triat pel Sant Pare per aquesta Jornada.  

Pretén subratllar com la soledat és, lamentablement, l’amarga companya en la vida de moltes persones grans que, sovint, són víctimes de la cultura del descart.

En l’any de preparació al Jubileu, que el Sant Pare ha volgut dedicar a la pregària, el tema de la Jornada està pres del Salm 71, la invocació d’un ancià que relata la seva història d’amistat amb Déu.


https://pastoralfamiliar.esglesia.barcelona/iv-jornada-mundial-dels-avis-i-la-gent-gran/



✅ Diumenge 28 de juliol celebrem la IV Jornada Mundial dels Avis i la Gent Gran a les parròquies de l’arxidiòcesi: “Els avis són els grans mestres de la vida: ens ofereixen un amor incondicional i una creativitat inesgotable. Són veritables mags capaços de crear records inoblidables per als seus nets.”

🙏 Preguem pels avis i la gent gran, que continuïn sent testimonis d’amor incondicional i de creativitat inesgotable per a les famílies i la societat d’avui, i que mantinguin el gran tresor de la fe per al món”.
#jornadamundialdelsavisilagentgran #laicsifamíliatgn #esglésiadetarragona #laicsifamilia #laityfamilylife

Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

280.- (ES) Estamos con el Papa Francisco

263.- (ES) Apostolado de la Comunicación, Atención, Lectura Comprensiva y Significativa.- (C@LCs)