323.- (CAT) Avui he participat en una ceremònia i ritual de la societat civil.- Tarragona, ciutat

 ACTIUS EN LA SOCIETAT CIVIL

Tarragona ciutat.

-Avui he participat com a espectador actiu, m'he emocionat i he aplaudit,  d'una ceremònia i d'un ritual de la societat civil, que consistia en posar la primera pedra en un projecte social de pisos de lloguer.

Com a catòlic activista en la societat civil "en sinodalitat", es a dir en sumar a favor de caminar junts dins de la diversitat de la societat.

Posa't els CASCS protectors en l'Evangeli i en els DDHH.

Entenen com a CACS com a el casc de protecció que com a catòlic hem de donar suport a actuacions en la societat civil a les perifèries de l'església i en territoris seculars totals. CASCS: catòlic activista societat civil en sinodalitat o la qualitat de caminar junts.

Avui la ceremònia civil ha estat en posar la primera pedra per l'edificació d'habitatges de lloguer social.

https://favtarragonanordeixamplecentre.blogspot.com/2024/07/169-activitats-avui-dijous-dia-11-de.html

Ha estat a un espai a prop del que fou el barri de l'Esperança de finals de segle XX.

Amb un ritual participatiu de els autoritats han enterrat un tub o píndola del temps de cara al que serà en el futur la inauguració de les construccions en els propers anys o quan sigui.


Avui he conegut a Manuel Moreno i el seu company de SENSE BARRERES. Una iniciativa solidària que invita a la caritat cooperativa.
A més de saludar a diverses persones responsables com l'Alcalde de Tarragona, persones del món de la política estatal i catalana  i dels grups municipals, a la foto el president de la FAV Segle XXI i del món veïnal o professional compromès en la societat.

AVUI HEM VISCUT EL QUE ÉS LA PARAULA DE LA POLÍTICA COMPROMESA, COSA MÉS SERIA I FERMA ÉS L'OBRA I LA PARAULA DE CRIST VIVA QUE PODEM VIURE EN L'EUCARISTIA.
Aquesta Paraula ens dona sentit també en la societat civil.

Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

280.- (ES) Estamos con el Papa Francisco

263.- (ES) Apostolado de la Comunicación, Atención, Lectura Comprensiva y Significativa.- (C@LCs)