286.- (CAT) Sols facilitem donar l'oportunitat a què l'Esperit actui.-

 



L'actual sinodalitat de l'Església ens invita apropar-nos més a l'altra.

Està al seu costat a les verdes i a les madures. En les adversitats i en les celebracions. 

Tot contacte, tota conversa i tota ajuda ens facilita que generem més amistat .

Expressar quan sigui possible i amb la curiositat i l'interès de l'altra en el perquè fem, sentim, volem i compartim,...

Ho fem amb alegria i com a enamorats de Jesús.

Això no es veu com quelcom a vegades extraordinari ni d'admiració, no és del tot efectiu ja que es veu com a normal o com a natural, en els ulls d'humanitat.

Simplement donar a conèixer que Jesús ens ajuda dona oportunitat i ocasió a l'Esperit que actuï en el cor de l'altra i senti el sentit en el cor , el nostre sentit sigui compartit en l'amor.

Amor paraula amplia, semàntica plural, a vegades molt formal, molt metafísica i allunyada de la realitat, ja que si no es viu i es sent molt difícil és imaginar-se-la.

 Hem d'estar al costat de l'altra i donar l'oportunitat a l'Esperit a manifestar-se, com un miracle, com una gran ocasió... que canvia vides i les formes de viure.

La pau es troba en el cor de les persones i s'expressa en la ment humana, fent el món amb més humanitat.

Els que seguim Jesús ho vivim i ho sabem que el repte és més alt, Crist pel seu exemple ens ensenya que la humanització, gràcies a la seva ensenyança i ajuda,  pot ser més alt i l'Amor un miracle universal.

Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

244.- Ha estat una gran alegria de participar en la jornada de la quinquenal de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys

36.- (CAT) Novena a la Mare de Déu de la Foia. Per Fina Masip