279.- (CAT) Reflexions entorn de Fratelli Tutti. Tots som germans i germanes.-

Va ser quan l'arquebisbe de Tarragona en el 2022 ens va encarregar crear un grup d'opinió.

Vaig tenir l'oportunitat de poder participar en aquest grup que ens reuníem un mes a l'arquebisbat i l'altra a la parròquia de sant Joan a Reus. On vaig descobrir la gran obra pastoral que portava mossèn Pere Dalmau (RIP)        

J.M.  FERRAN, com una persona participant


De moment ha sortit al Diari de Tarragona. Benvolguts amics, Bon dia a tots, no hem desaparegut, tot és lent i tots nosaltres estem compromesos en activitats diverses, peró li estem donant voltes de com tornar a trobar-nos amb una nova tasca. De moment ens han publicat al Diari de Tarragona el nostre primer escrit, gràcies a la redacció final i preocupació per la seva publicació al Diari, del Danel, gràcies en nom de tots. Seria bo que en féssim la màxima difusió, sortirà a l'editorial de l'Arquebisbat, a la pàgina de la Delegació de Cultura...  Moltes gràcies M. DOLORS SARDÀ LOZANO (coordinadora del grup)

Per la meva part vaig descobrir que el proïsme ens pot motivar ni que pensi i visqui molt diferent a nosaltres a créixer nosaltres en l'espiritualitat i en el diàleg. 
Tot contacte amb una altra persona és una nova oportunitat.
J.M. FERRAN 

Una conclusió ´general com podem llegir a l'article és:

"ENS SOBRA SOROLL I ENS FALTA EMPATIA. EN EL DEBAT PÚBLIC FALTA TENDRESA, EL SIGNE DELS FORTS, I SOBRA AGRESSIVITAT EL SIGNE DELS FEBLES.

NO PODEM SER SIMPLES ESPECTADORS HEM DE REACCIONAR"

Aquestes paraules ens dona el protocol de com hem de manifestar i expressar les injustícies, que com a catòlics estem cridats a opinar, a crear corrents d'opinió i denunciar públicament.
Estem participant en l'informe del Sínode

Aquest diumenge dia 28 d'abril ho ha publicat a la Fulla Dominical de l'arquebisbat de Tarragona a la pàgina 4.-




ENTRADA  CONSTRUCCIÓ 
EN QUAN HO COMENTAREM ALS NOSTRES GRUPS QUE ANIMEM DE CONVERSA:
 COOPPEL, C@LCs, VIDA CREIXENT, CPM I CARISMÀTICS.

Ahir vàrem organitzar un acte a Tarragona i el dilluns participarem en el X aniversari de la fundació del Centre d'Escolta Actica Aixopluc de Cambrils, varem participar en la seva creació fa més de deu anys.




Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

244.- Ha estat una gran alegria de participar en la jornada de la quinquenal de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys

36.- (CAT) Novena a la Mare de Déu de la Foia. Per Fina Masip