66.- CAT.- CADENA DE FIDELS C@LC: "Cridats a l'apostolat Laïcal Corresponsable" en Cadena de Fidels amb el Vaticà i en comunió amb el Papa Francesc.-

  C@LC:         ENTREDA EN CONSTRUCCIÓ

Cridats a l'apostolat Laïcal Corresponsable.

1.- Formem part de les cadenes i de les xarxes de fidels de l'Església en el món.

Formem part del Moviment de Centres de Preparació al Matrimoni de Tarragona i de l'Església en Catalunya i en Espanya https://prematrimonialcpm.org/ i a la Internacional https://www.ficpm.org/

Estem adherits al Dicasteri Laics, Família i Vida

http://www.laityfamilylife.va/content/laityfamilylife/es.html

Per Vida Creixent formem part de Vida Ascendente i de Vie Montante i formem part dins del Dicasteri en cadena de fidels

http://www.laityfamilylife.va/content/laityfamilylife/es/sezione-laici/repertorio/vie-montante-internationale.html

https://www.vatican.va/roman_curia/pontifical_councils/laity/documents/rc_pc_laity_doc_20051114_associazioni_sp.html

Més informació:

https://associaciovidacreixenttarragona.blogspot.com/2022/01/27-formem-part-de-la-cadena-de-fidels.html

Requisits per al reconeixement de les associacions internacionals de fidels. A sota:

http://www.laityfamilylife.va/content/laityfamilylife/es/sezione-laici/procedura-per-il-riconoscimento-delle-associazioni-internazional.html

2.- Plantejament de processos participatius en suport al Sínode dels Bisbes des de la iniciativa laïcal C@LC amb l'ajuda de Déu.-

SEMPRE QUE LES CIRCUMSTÀNCIES DE LA COVID-19 HO PERMETIN. En el 2018 ja començarem però s'ha suspès a partir de març de 2020.

2.1.- Visitarem per la causa del moviment CPM i entrevistarem en motius de Vida Creixent a tots els Bisbes de Catalunya-Andorra.  

Ja està a Tortosa,2017, Vic,2020, Solsona, 2019, Tarragona, 2021, Lleida,2018, Tarrassa, 2020 i Santander,2019

2.2.- Hem participat activament en el Congrés de Barcelona sobre les noves aportacions a la Teologia i a la Pastoral de l'Església del papa Francesc, 2019 i en el Congreso de Laicos, Madrid, febrer de 2020. 

Estem des de 2020 en el moviment catòlic mundial pel clima, ara Moviment Laudato Si, en el 2020 vàrem fer un curs per a ser animador Laudato Si.

 https://laudatosimovement.org/es/homepage-original-2/

I som Voluntaris Laudato Si i participem del Cercle Mundial Laudato SI a nivell telemàtic

https://laudatosimovement.org/es/laudato-si-circles-es/

2.3.- Participarem en les trobades del CPM, Vie Montante International, Vida Ascendente, Vida Creixent i les de la iniciativa C@LC, en col·laboració sempre amb altres moviments.

2.4.- Planificarem la corresponsabilitat amb el Sínode dels Bisbes, coneixent i donant raó d'altres moviments, posarem en marxa un pla general, amb programes i projectes, amb estratègies, tàctiques i operacions per aproximar-se al proïsme, contactar, acollir-lo en compartir necessitats, interessos i capacitats i acompanyar-lo en comunitat.

2.5.- En el mes de març 2022. Escriurem al Papa Francesc sobre el C@LC i la Causa Cooppel per la Pau, a igual que farem a la UNESCO en seu a Paris https://es.unesco.org/ com de l'Institut UNESCO d'Aprendre al llarg de Tota la Vida en seu a Alemanya.   https://uil.unesco.org/es.  

2.6.- MISSIÓ.- Assumim com a Missió tota iniciativa solidària, filantròpica i cristiana:

La pràctica del Cooppel per la Pau és beneficiosa, produeix efectes mentals i impacte en l'entorn i treballem en cercar estratègies per a construir la Pau en la ment de les persones i treure més profit de les biblioteques i de les visites en família o en colla al Patrimoni (UNESCO) i millora l'aprendre a aprendre sempre (UIL-UNESCO) i en el suport al professorat de l'escola pública així mateix pot ser útil per a la visita de museus del patrimoni eclesial, en les biblioteques i en els centres concertats catòlics.

2.7.- Promourem i participarem en tots els sistemes de comunicació telemàtica que es faci necessari

1r Cal veure qui està interessat i ho necessita .

2n Si un està interessat i no en sap o no pot, se la pot ajudar primer orientant-la a nivell dels aparells indispensable i ajudar a aprendre a utilitzar-lo. Per això proposarem sessions de prova i d'aprenentatge.

3r Fem proves, ja veiem que la pandèmia va per llarg i el sistema telemàtic pot ser una bona eina per a la comunicació sota el nostre lema: amistat, espiritualitat i apostolat.

3.- Més info i més raó. CONTACTE:

What's 619 79 39 69  Ferran    info@cooppel.org



Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

244.- Ha estat una gran alegria de participar en la jornada de la quinquenal de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys

36.- (CAT) Novena a la Mare de Déu de la Foia. Per Fina Masip