61.- (CAT) El C@LC de Calcuta a sant Salvador d'Horta. Un desig per al 2022.-

  El C@LC de la Calcuta del nostre costat a sant Salvador d'Horta. Un desig per al 2022.-

Dons de profecia i miracler.

La Calcuta del nostre costat o del món més proper sigui presencial o de comunicació telemàtica, el nostre proïsme. Com apropar-se, contactar, acollir i acompanyar al nostre propi proïsme com ens va ensenyar la mateixa santa Teresa de Calcuta, on la seva feina diària junt amb les germanes de la Caritat eren una prova de Déu.

Tot el sigui avui per avui servir al Regne de Déu, a la voluntat de Déu i fer accions que són prova de la seva presència al món són els dons de profecia i miracler d'avui.

El recentment desaparegut Tutu, com Pere Casaldàliga i fariem una llista interminable.

El cas de Mons. Desmond Tutu.

https://www.bisbatdeterrassa.org/ca/diocesi/bisbe/cartes-dominicals/desmond-tutu-i-el-canvi-climatic/

Sant Salvador d'Horta després de participar activament a la jornada del 20 de novembre passat dels 500 anys del seu naixement a Horta de sant Joan, em marca a mi un abans i un després. 

Malgrat haver llegit textos sobre ell, vaig poder escoltar a persones expertes en la seva vida, obra, miracles i com els feia, la seva transcendència en la fe de moltes persones que el van conèixer i que més tard van ser devotes d'ell, els seus efectes en les conversions, de com feia els miracles, com s'expressa a l'art tant a Europa com Amèrica, porten a una ferma reflexió.

Com apropar-se al proïsme, com contactar, com escoltar activament, com acollir-lo i com acompanyar-lo, quins dons i talents tenim cadascú de nosaltres i com els podem desenvolupar amb la nostra voluntat i amb la voluntat de Déu. Com podem comunicar-nos positivament i espiritualment amb l'altra.


Jornada del dia 20 de novembre a Horta de sant Joan (Terra Alta)

https://agendaanims.blogspot.com/2021/11/82-orta-hem-participat-en-la-jornada.html

Expressió de fe i de festa amb guarniments a Cabacés

https://cabacesparroquia.blogspot.com/2022/01/12-guarniments-de-balcons-i-finestres.html





Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

244.- Ha estat una gran alegria de participar en la jornada de la quinquenal de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys

36.- (CAT) Novena a la Mare de Déu de la Foia. Per Fina Masip