162.- (CAT+ES) Entrevista a Cristina Inogés.

(CAT) Entrevistem a Cristina Inogés, laica i teòloga per la Facultat de Teologia Protestant de Madrid, SEUT. Va participar en l’obertura del Sínode de la Sinodalitat i forma part d’una de les comissions d’aquest Sínode.

Ens parla de quina és l’essència i la importància d’aquest procés que ha impulsat el papa Francesc perquè tots junts ens escoltem i aprenem a ser Església d’una altra manera. Posa l’accent en la necessitat d’escoltar la veu dels exclosos en i de l’Església: aquells que es troben als marges, a la frontera i a la perifèria de l’Església, i també i sobretot les persones que han estat víctimes de qualsevol tipus d’abús. Esperançada i il·lusionada per les possibilitats que obre aquest procés sinodal, Inogés també reconeix els seus límits i riscos, que s’han de vèncer amb la implicació i participació de tots i totes.

Podeu recuperar la ponència en l’acte d’inauguració de curs 2022-23 aquí: https://www.youtube.com/watch?v=NuLHJ...
--------------

(ES) Entrevistamos a Cristina Inogés, laica y teóloga por la Facultad de Teología Protestante de Madrid, SEUT. Participó en la apertura del Sínodo de la Sinodalidad y forma parte de una de las comisiones de este Sínodo.
Nos habla de la esencia y la importancia de este proceso que ha impulsado el papa Francisco para que juntos nos escuchemos y aprendamos a ser Iglesia de otra manera. Pone el acento en la necesidad de escuchar la voz de los excluidos en y de la Iglesia: aquellos que se encuentran en los márgenes, en la frontera y en la periferia de la Iglesia, y también y especialmente aquellos que han sido víctimas de cualquier tipo de abuso. Esperanzada e ilusionada por las posibilidades que abre este proceso sinodal, Inogés también reconoce sus límites y riesgos, que se deben vencer con la implicación y participación de todos y todas.


 https://www.youtube.com/watch?v=dYd9CghcXCI


Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

244.- Ha estat una gran alegria de participar en la jornada de la quinquenal de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys

36.- (CAT) Novena a la Mare de Déu de la Foia. Per Fina Masip