07.- (CAT) Cristians en el món. Ajuda'ns i t'ajudem.-

  

                                                 No estem sols, ara junts ens podem ajudar

Es tracta que som un equip format de cinc estudiants de 2n de Batxillerat, dues estudiants universitàries i dos professors psicopedagogs jubilats amb compromís de col·laboració tècnica i docent amb el Departament d'Ensenyament (GenCat) que oferim una ajuda a les famílies i aquest es ens poden ajudar a nosaltres simplement participant en un o en tots els programes Cooppel.

Així cooperem i ens ajudem mútuament.

Per nosaltres és aprenentatge servei i per a vosaltres pares i mares amb  els vostres fills i filles de l'educació primària i/o ESO teniu l'oportunitat de participar en un, dos, tres, quatre o  en tots els cinc programes Cooppel que ara t'exposem.

Aquests programes són útils per a totes les persones, alt com baix rendiment acadèmic, necessitats de consolidar el record, la memòria i les tècniques d'estudi, per a tothom. Fins hi tot per a persones adultes.

Ara t'ho expliquem.

Atenció telemàtica directe per invitació Meet, amb ús del What's, a les famílies amb fills i filles que fan ESO:

A.- Per a menors d'edat amb supervisió dels pares.

1.- Biblioteca Cooppel.-  

Tots els  dilluns, dimarts, dimecres i dijous lectius de febrer de 17 a 19 hores estarà disponible la Biblioteca Cooppel. Una reunió en silenci per a dur a terme les tasques escolars per casa i fer consultes en cas de dubtes o de no entendre la tasca. Això estructura el temps i motiva a l'estudi i a tenir respostes immediates a les preguntes que van sorgint. Primer concretem amb els pares i després assisteixen els menors sols amb la supervisió dels pares

2.- Tele Programa Màster Cooppel per a menors d'edat. 

Tots els dissabtes a les 11 hores del matí tindrem el Tele Programa  Màster Cooppel on es tracten receptes de com aprendre a aprendre on els aliments són coneixements, com es pot fer la rumiació del record i com podem trobar els coneixements amb la narració mental del record. Menors sols amb supervisió dels adults.

3.- Atenció individualitzada si és necessari.-

Per a qui vulgui ser cooppelista serà protegit per l'atenció individualitzada sobre Logopèdia Cooppel o Creativitat Genial de 45 minuts a la setmana

Per a totes les edats i persones adultes.

4.- Tele Programa Màster Cooppel Oral Cat.- 

Tots els dilluns i dimarts lectius de 19 a 20 hores estarà en marxa el Màster Cooppel Oral Cat per aprendre el domini de la parla oral del català per a totes les edats. L'objectiu és la parla, l'oratòria i la dialèctica de les persones participants. Per a persones adultes o adultes acompanyades de menor d'edat. Ideal per a persones que volen superar les proves d'acreditació de la llengua catalana. Voluntariat per la llengua.

5.- Atenció oberta de l'Oficina Virtual Drets Cooppel.-

Oficina Meet de Drets Humans i atenció a persones de totes les edats, a pares i a mares, estudiants de BAT i de la Universitat a cita prèvia tots els dimecres de 12 a 15 hores i de 20 a 21 hores de dilluns a divendres. A concertar prèviament.

6.- Sessions de Portes Obertes per a explicar el funcionament del suport Cooppel a les persones i a les seves famílies.- 

Sessions de Portes Obertes a concertar d'acord al teu horari disponible per a explicar com funcionen els altres quatre programes tots els dies de la setmana. Demana cita per what's.

Tenim en un principi disponible permanent de dilluns a divendres a les 20 hores i els divendres de 17 a 21 hores.

7.- Informació general de els nostres activitats telemàtiques que pots escollir al teu gust, interès o necessitat. 

T'HO VOLEM EXPLICAR 

Cal enviar un whats al 619 79 39 69, ara ho pots fer dins de les 24 hores  i concretem el més aviat possible el dia i hora. Posa l'horari de les teves disponibilitats.


No t'ho pensis més escriu-nos.

T'esperem.

Nota de transparència pública i codi ètic.-

La finalitat és per part nostre l'aprenentatge servei, en pràctiques universitàries i en estada a empresa de batxillerat . 

L'objectiu és posar en pràctica estratègies efectives de suport telemàtic a les famílies en la situació actual que patim a favor de l'èxit escolar i competencial que és evident quan ensenyem a altres en relació d'igualtat i de forma cooperativa (Cooppel).

Estem dins un projecte d'investigació, tenim un codi ètic, l'atenció és gratuïta i de lliure accès amb simplement amb el compromís de participar per a millorar el propi talent, com si fóssim un club d'escacs o d'esports.

ARA POTS TAMBÉ AJUDAR ALS TEUS FILLS I FILLES I LA VEGADA AJUDAR A NOSALTRES.



Per a més referències i aclariments en la primera sessió de contacte.-

El nostre mòbil és arribar a la UNESCO.- 

L'estudi i investigació acció d'estratègies de suport telemàtic a les persones i a les seves famílies pretén fer arribar un informe (l'informe ISAAC-23) a la UNESCO en maig de 2023 per a demostrar que la família és el motor en l'educació, que per la pràctica del Cooppel s'aconsegueixen beneficis, efectes mentals i impacte en l'entorn i que es treu més profit en les visites a museus, espais naturals, rurals i urbans siguin declarats Patrimoni com encara no. Es tracta de donar veu al valor familiar i social, a la solidaritat i a la justícia universal en aprendre a aprendre en la construcció de la pau en la ment de les persones i fomentar els ODS 2030.

Portaveu i coordinador responsable Josep Maria Ferran i Torrent, 


Estem cooperant de el Moviment Catòlic Mundial pel Clima, compromesos en la Federació Espanyola de Centres de Preparació al Matrimoni (FeCPM)  i el moviment cristià de la gent gran , Vida Creixent de Tarragona (Vida Ascendente), fem difusió de la iniciativa ECO-Parròquies de Justícia i Pau de Barcelona i de Cristianisme i Justícia. I impulsem l'apostolat de l'apropament amb el proïsme (C@LC)

Persona al servei públic solidari​: full de serveis i de ruta

https://www.facebook.com/josepmaria.ferrantorrent/posts/10216869403384507

http://www.territoriscreatius.cat/usuarios/detall/162/josep-maria-ferran-i-torrent/

Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

244.- Ha estat una gran alegria de participar en la jornada de la quinquenal de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys

36.- (CAT) Novena a la Mare de Déu de la Foia. Per Fina Masip