244.- Ha estat una gran alegria de participar en la jornada de la quinquenal de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys

 Sant Jaume dels Domenys

Quinquennals de la Mare de Déu dels Arcs

Ha estat el passat dimarts dia 3 d'octubre de 2023 una gran joia  de participar en la jornada de la quinquennal de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys.-


El rector Joan Francesc Amigó va presentar al conferenciant Josep maria Ferran


La conferència col·loqui duta a terme amb tots els participants actius presents


La foto en la qual està servidor a dalt a l'esquerra

La mateixa però amb el mossèn rector també a l'esquerra


Anunciat a la web de l'Arquebisbat de Tarragona

Competències i el nostre sentit espiritual.-

De cara als nous reptes de la I.A., el Disseny Universal dels Aprenentatges i dels ODS 2030.

Totes les persones estem cridades a millorar les nostres competències que significa saber resoldre amb eficàcia en qualsevol moment de la vida problemes reals. 

Les nostres competències espirituals són el testimoniatge per un costat el dur-les a terme, comunicar-les i donar exemple i motivar les competències en família amb els nostres fills i filles i nets i netes com en la nostra comunitat.

En la societat actual hem de millorar la pregària, el perdó, l'escolta activa, l'empatia i el paper que juga el dol en les nostres vides.

El conferenciat va posar exemples de tots el casos 

Va animar en la participació en el sínode i en la invitació del papa Francesc a favor de l'ecologia integral de la Laudato Si.

Després d'una tanda d'aportacions amb la comunitat on també participà el Sr. Alcalde Resto a la vostra disposició en el que em necessiteu.

Salutació al Sr. Alcalde i felicitació per tenir un caixer automàtic propi en el servei a la ciutadania del Celler Domenys

També ens vàrem retrobar amb tres alumnes del curs 1981-82 on vaig estar de mestre amb el meu destí de tot el curs  després de la tasca cultural a l'Aleixar en la revista altruïsta  "Això...Aleixarenc" 1976-79 i en la tasca de mestre d'alfabetització en el SMO de 1980-81.
                                       Una alegria retrobar-te amb tres ex-alumnes del curs 1981-82


Aleshores tenien 9-10 anys i ara 50-51 anys, va ser una joia poder-los saludar


En el 1982 tenia aquest aspecte en la festa de carnaval 1982 (febrer)  i després d'acabar el curs escolar 1981-82 ens vàrem casar , amb la Fina


Curs 1981-82

Agost de 1982

Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

36.- (CAT) Novena a la Mare de Déu de la Foia. Per Fina Masip