243.- (CAT) Estem totalment disponibles a on ens necessitin, amb prioritats i per raons d'impostància.-

 Diuen que tothom és necessari però no imprescindible.

Les persones imprescindibles em d'ensenyar, acollir i acompanyar als que ens poden substituir i fer-nos simplement necessaris, mentrestant en iniciatives solidàries cada dia hi han més persones imprescindibles fins que la iniciativa no es consolidi i es faci sostenible i es pugui regenerar amb altres persones.

La prioritat de la Causa Cooppel per la Pau fa que estem en els llocs més necessaris i més imprescindibles per a què aquesta segueixi endavant.

Per tant estarem en llocs que siguem útils, responguem a una necessitat social o cultural i que el tracte sigui entre iguals amb finalitats solidàries.

Sigui la mirada filantròpica i humanista o el compromís evangèlic cristià.

El nostre pla Cooppel està al servei i a l'atenció desinteressada al proïsme, des de la neutralitat i la imparcialitat com santa Teresa de Calcuta amb la conversa ajuda i amiga i la lectura corresponsable i sinodal del que la humanitat estem convidats.

No es d'estranyar per tant que el prioritari és l'ajuda a les persones i deixarem en segon pla altres formes de participació.

Prioritari és dur a terme l'apostolat de la comunicació i l'acolliment per la conversa i la lectura vital i del sentit de la vida C@LCs i dur a terme tasques de la Causa Cooppel per la Pau per la seva aportació en l'ajuda voluntària social a les persones i sobre tot a les més desfavoregudes.



Des de 1981, casats en 1982, fins avui 2023 el nostre compromís matrimonial és dur a terme el que calgui per a millorar el món i estar a la atenció de les persones i sobre tot a les més vulnerables.
Ens hem format, em contribuït en la catequesi de confirmació, hem participat en consells parroquials, arxiprestals, diocesà i continuem en l'apostolat de la preparació al matrimoni CPM en els bisbats de Tortosa i Tarragona entre  1999-2023 i en Vida Creixent de Tarragona 2001-2023

En les properes setmanes haurem de prendre decisions  com dur-ho a terme de la forma més efectiva, inclusiva i cooperativa. Amb els dons, carismes i talents de tots des de la profecia i la caritat.




Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

244.- Ha estat una gran alegria de participar en la jornada de la quinquenal de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys

36.- (CAT) Novena a la Mare de Déu de la Foia. Per Fina Masip