000.- "COMUNICA" (CAT) AGÈNCIA LLIURE CORRESPONSABLE I SINODAL (ES) AGENCIA LIBRE CORRESPONSABLE Y SINODAL.-

C@LCs:

Apostolat de la comunicació del Primer Anunci en el dia a dia i a tot arreu

AGÈNCIA LAICA PER A TRANSMETRE L'ALEGRIA ESPIRITUAL DE LA FE DE L'ESGLÉSIA I LA VEU DEL NOSTRE PAPA FRANCESC       (C@LCs)

"C@LCs: Convivim les Calcutes de cada dia i a tot arreu"

Som un punt, agència de "Contactes" de persones en l'apostolat Seglar amb la Conversa en l'apropament al proïsme amb la comunicació digital i/o presencial del PRIMER ANUNCI com a testimoni i pont de testimonis

Compromesos amb el manament de Crist en el  triple personal del compromís lliure en la vida: en tu mateix, en els altres i en l'Amor universal de Déu, que dona sentit als nostres cinc objectius: 


1.- Generar contactes i amistat, amb les persones més properes tant en presencial com en les xarxes socials

2.- Descobrir el bé, la bellesa i la bondat en tracte d'igualtat els cors de les persones les quals estan cridades totes a la santedat.

3.- Fer el possible per acollir-les i acompanyar-les per mitjà de la conversa a persones, entitats i recursos de l'entorn més proper i accessible . 

Apostolat en l'apropament al proïsme, en el primer contacte, oferir el PRIMER ANUNCI i obrir l'acolliment en la celebració de l'Eucaristia i el seu acompanyament comunitari.- Calen més atencions a les persones per ser motivades a les celebracions.

Atencions en aprendre junts: el silenci espiritual cristià, l'escolta activa, la conversa espiritual, la cultura mental per la pau i la pregària personal i comunitària.

4.- Invitar a escoltar la Paraula de Déu i transmetre LA VEU DEL PAPA FRANCESC  a tot el món.

5.- Conèixer el desenvolupament del Sínode permanent de l'Església i convidar a participar en tots els actes que ens és possible. Ser i estar presents en la societat civil i en tots els moments de la vida com a testimonis vius del primer anunci




Siguem flors que alegrem i visquem el sínode obert a totes les persones de bona voluntat


Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

244.- Ha estat una gran alegria de participar en la jornada de la quinquenal de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys

36.- (CAT) Novena a la Mare de Déu de la Foia. Per Fina Masip