150.- (CAT) La CRD i l'ASC en el competencial apostolat laical lliure i corresponsable sinodal.-

  La Competència Recurrent Disponible (CRD) són les competències disponibles i efectives davant la resolució d'un problema real pràctic personal i enfocat en l'ajuda resolutiva, preventiva i restitutiva  i l'Aprenentatge Servei Competencial (ASC) és aquell que a mateixa persona es planifica i tot això està en la perspectiva competencial d'apostolat laical lliure i corresponsable sinodal.-

Aproximar-se, contactar i empoderar al proïsme és el repte clau.

Davant la Causa Oferta Cooppel per la Pau podria haver overbooking però en la realitat s'atenen a persones singulars, individuals amb procés personalitzat i enfocat al sistèmic relacional familiar . No pensem qui es beneficiarà o qui està interessat sinó que vingui qui vulgui i portarem a terme independentment el nombre de persones que es comprometin.

Atenció a les persones amb dol, aprenents de català oral, consultants veïnals sobre la seguretat i la convivència, sobre l'èxit escolar de menors d'edat, etc..

A la vegada de la investigació de l'oferta competent es porta a terme la investigació acció ètica dels Drets Humans i de la Natura.

Comportament al carrer, en les xarxes socials, en la participació digital, etc.

Tota la investigació acció té els dos principis: 

1.- La accessibilitat universal. Sense cap cost o el del cost assequible universal (CAU) de zero zero euros, es tracta de descobrir el que es pot fer sols amb la voluntat de les persones i la finançament és assequible recurrent  "el cost d'un cafè".

2.- Val la pena fer quelcom. El no ja el tenim. Fer quelcom sempre és millor que no fer res. Sempre podem treure aspectes positius el fer que no fer res. Sempre hi han resultats. Més amistat. Comunicació de quelcom. No deixa indiferent. Sempre podem aprendre alguna cosa.



Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

244.- Ha estat una gran alegria de participar en la jornada de la quinquenal de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys

36.- (CAT) Novena a la Mare de Déu de la Foia. Per Fina Masip