309.- (CAT) VISQUEM LAUDATO SI . Col·laborem amb TU gràcies a Justícia i Pau de Barcelona.-

 Causa Cooppel per la Pau

Apostolat de la comunicació C@LCs

Fem difusió inspirats per Laudato Si

Promovem iniciatives solidàries en al marc de l'església i en la societat civil

Disponibles a visitar grups parroquials, grups de moviments laicals, associacions veïnals, culturals, juvenils, dones, jubilats i jubilades, etc. Informar i animar.

QUÈ PODEM FER PER A MILLORAR EL NOSTRE MÓN LOCAL I MUNDIAL



https://www.justiciaipau.org/ecoparroquies/




Missatge de Justícia i Pau:

Benvolguts/des,

Estem a punt de tancar el curs, amb la mirada posada al mes de setembre per oferir-vos propostes i materials per celebrar el Temps de la Creació. Aquest s’inicia el dia 1 de setembre, amb la jornada mundial d'oració per la creació, i es clou el 4 d'octubre, diada de Sant Francesc d'Assís. Enguany, amb el lema Esperançar i actuar amb la Creació, ens convida a proclamar l’esperança que inspira la nostra fe, una esperança encarnada en accions concretes de pregària i predicació, servei i solidaritat.

https://www.justiciaipau.org/ecoparroquies/temps-de-la-creacio/

Trobareu una primera informació i alguns materials al següent botó:

Us animem a consultar-lo periòdicament durant l’estiu perquè hi anirem incorporant més propostes, materials i informació que us poden ser d'utilitat.

També us recordem que a l’hora de programar les activitats per a infants de cara el proper curs podeu consultar la proposta “En l’òrbita del Creador” que trobareu a la nostra pàgina web!

conctats.png

Us demanem una vegada més que ens feu arribar les vostres iniciatives, materials, pregàries, celebracions i altres esdeveniments que estigueu preparant per tal de poder-ne fer difusió i ajudar-nos mútuament a avançar.

Que passeu un bon estiu i que l'Esperit del Creador ens acompanyi.









Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

244.- Ha estat una gran alegria de participar en la jornada de la quinquenal de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys

36.- (CAT) Novena a la Mare de Déu de la Foia. Per Fina Masip