259.- (CAT) PRIMER RECÓ. Primer retir congressual quinzenal desembre 2023-gener 2024.- 24 de desembre al 08 de gener

 PRIMER RECÓ  

C@LCs COOPPEL

Pla General Cooppel

Quinzena de concentració, confinament i de comunicació presencial i telemàtica

24 de desembre de 2023 al 08 de gener de 2024


SI amb fermesa a favor de la vida i de la supervivència
"Construir la Pau en la Ment de les Persones (UNESCO)
Aprendre en tot moment i en qualsevol lloc 
ODS 2030

"La veritable alegria ve de l´harmonia profunda entre les persones, que tots experimenten en el seu cor i que ens fa sentir la bellesa d´estar junts, de sostenir-se mútuament en el camí de la vida".  Papa Francesc 13-10-2023

Causa Oferta Internacional Sense Fronteres Cooppel per la Pau

https://ca.wikipedia.org/wiki/Polze_cap_amunt

PRIMER RETIR CONGRESSUAL (RECÓ) de cara al període de 2024-2030

URGEIX ENFOCAR LA NOSTRA ATENCIÓ A LA NOSTRA MENT DAVANT LES NOVES CIRCUMSTÀNCIES MUNDIALS: LA INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL

La pau mental i espiritual està amenaçada

SOM MENT I SOM EL QUE FEM AMB ELLA

Obert a persones de tot arreu

A.-     +INFO

Escriviu a what's núm. 619 79 39 69 o info@cooppel.org les 24 hores. Escrivim el més aviat possibles. Trobades amb Google Meet i amb What's amb video, trucada o comunicats de veus o textos escrits o imatges.

Amb traductor automàtic a dalt a l'esquerra.

Retir per ser unes jornades de reflexió, confinament, reflexió, meditació, relaxació, participació en pregàries i sagraments.

Congressual, obert a consultes, opinions, escolta activa amb persones que ho desitgen, que estan relacionades en el pla C@LCs Cooppel o que orienten a la tesi Cooppel per la Pau.

B.- PARTICIPACIÓ OBERTA.-

Es pot participar en el Recó i després en el pla:

1.- Participant en tallers presencials o per Meet.

2.- Opinar sobre els conceptes de collita pròpia de la tesi.

3.- Participar en els tallers telemàtics de conversa Meet de tots els dilluns de 20 a 21 hores sobre oral cat, dimarts de 20 a 21 hores sobre creixement personal i d'equip, dimecres de 20 a 21 hores sobre oral es, en el tallers presencials de Espai Jove Kesse, Ateneu de Tarragona, Federació veïnal Segle XXI de Tarragona, etc. En tallers de conversa VeUS del programa de ràdio Priorem Priorat de ràdio Falset.

4.- Participar en tallers científics del moviment DIM EDU.

5.- Ajudar-nos a donar a conèixer la Causa Cooppel per la Pau a pobles, barris i ciutas i a les Xarxes Socials i en els comunicats internacionals com consells, comitès científics i les seus de la UNESCO de París i de Hamburg.

https://www.unesco.org/es

https://www.uil.unesco.org/es/unesco-instituto/contactanos

                     Estem cridats a construir sobre roca i no sobre la sorra

C.- Retir congressual quinzenal amb novena inclosa. Telemàtic comunicatiu  i presencial experiencial

Del diumenge dia 24 de desembre 2023 al diumenge dia  08 de gener 2024.-

1.- Objectius, com i amb qui?:

Dirigir espiritualment, orientar l'apostolat i reorganitzar el pla general de la Causa Cooppel per la Pau 2030

"Simplificació i més implicació personalitzada"

"Permetre més empoderament sostenible responsable sense condicionar"

Retir i consulta, avaluació i escolta activa. Observatori Oportunitats d'Aprenentatge Anàlisi Interpretació i Intervenció en aprendre, desaprendre i reaprendre pel sentit comú cooperatiu. OASIS Cooppel

Incidència i raó de les 15 associacions o entitats i més d'un centenar de cooperants. Persones en municipis: Cambrils, Tarragona, Reus, el Vendrell, el Priorat, Tivissa, Madrid, Barcelona, León, Caracás, Roma, etc.

2.- Què? 

Sobre quatre qüestions:

Dos sobre més aprofundiment espiritual i apostolat.-

2.1.- (Q1) Pràctica espiritual cristiana. Nadal i la novena del 29 de desembre al 6 de gener. La universalitat de l'Estel, els Reïs Mags i la Sagrada Família. Tot gest de la vida és manifestació, aparició o revelació del Primer Anunci que sigui donació d'Amor universal de Déu. Pràctica dels "Desitjos-Pregàries- Agraïments - Benediccions de les decisions i acords. Bonaventura.

Coneixement dels recursos de suport a l'espiritualitat, cura amb les ofertes de les xarxes socials i critica des de la visió cristiana del que pot ser positiu o presentar riscos en la fermesa de la fe catòlica.

 

Participar presencialment en animació de grups de preparació al matrimoni (CPM), grups de Vida Creixent, grups RCC Carismàtics i participar en jornades presencials i telemàtiques de l'esglesia sinodal i Laudato Si i Deum.

Pràctica de l'escolta activa, la reformulació i la conversa espiritual 

 

 Créixer en l'espiritualitat catòlica amb 6 exercicis espirituals diaris:

Tres desitjos, pregàries i donació de gràcies diaris, sis vegades al dia, durant nou dies (novena) 

2.2.- (Q2) Orientació de l'apostolat: compromís apostolat lliure corresponsable sinodal. Apostolat de la comunicació, animació, lectura catequètica social. Lectura diària de textos del Papa Francesc. Santoral i Evangeli diari. Conèixer i donar a conèixer els grups i els moviments catòlics. Atenció a les xarxes socials amb el santoral diari, evangeli del dia, carta del papa Francesc i notícies d'interès espiritual i catòlic.

Plantejament de la Tesi Cooppel , tesi per evidències servei d'investigació-acció per l'interès solidari i per la pau:

2.3.- (Q3) Simplificació del marc conceptual propi o de collita pròpia (tesi) i de l'organització del pla 2030 C@LCs Causa Cooppel per la Pau. Coherència, autenticitat, legitimitat i esdevenir competent el pla, amb els seus programes i els seus projectes Causa Cooppel per la Pau. ODS 2030

 Posicionament i compromís davant les persones, famílies, grups  i associacions, corrents i moviments.

2.4.- (Q4) Més implicació personalitzada, directe, protectora i educadora a les persones, les famílies i les associacions.

3.- Organització senzilla i fàcil del pla: debat i conclusions

Personalitat jurídica: associació CERADAI

Coordinadora puntual i sostenible de la Cooperació de Persones, Entitats i Recursos per l'Interès Social. COOPERIS    

Causa Oferta Internacional Sense Fronteres Cooppel per la Pau, 2030.

3.1.- Mòbil C@LCs: 

És el principal mòbil, centrat en la comunicació, l'opinió, la conversa espiritual, l'animació interpersonal i de grups, la lectura compartida i corresponsable sinodal. Oberts al Primer Anunci Social, Vida Creixent, Carismàtics en laïcat de base, participant i disponible de suport tècnic i psicopedagògic. Participació a on ens invitin, a nivell de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE) i a nivell internacional.

3.2.- Causa Cooppel: 

Pel sentit cooperatiu en construir la pau en la ment de les persones, en l'aprendre a aprendre sempre i de cara els ODS 2030.         IS: Intel·ligència Solidària

3.2.1.- Competència bàsica transversal central.-

Cooppel DH (Drets Humans) ... DEAC (Drets Escolta Activa Cooppel)..... Conversa ajudem-nos i Lectura corresponsable sinodal. Tota presència i conversa de tota mena. Camp de Tarragona- Priorat- Terres d'Ebre.  Mentoria Cooppel. Segons interès i necessitats.  ESCOLTA ACTIVA- CONVERSA I ACORDS.-  

3.2.2.- Una sola coordinació COOPPEL-Institut amb cinc departaments competencials Cooppel:

1. - DH Cooppel (DRETS HUMANS)----- Conversacions.- Atenció disponible de conversa a les persones: DEAC Drets Escolta Activa Cooppel, Conversa ajuda. Qüestions sobre Drets Humans, una opinió més, atenció al dol, oral català, oral castellà, mentoria a persones vulnerables, etc. Atenció personalitzada, individual, familiar i comunitària.

Atenció general a les persones, a les famílies i a les associacions directes actives.

Programes. C@M.ins, TaULA (ofertes i disponibilitats i les seves reaccions), NeuroK (NK): català i/o castellà, Qx.Mentori, 

Mentoria, Mediació i Negociació, Situacions d'Aprenentatge: motivacional, emocional, competencial, a les famílies.

2.- EDU.CeRT Cooppel.

Proves i testimoniatge.- Certificació educativa Cooppel. Signatures, fotografies, videoclics, diplomes, certificats... Registres de cooperacions Cooppel, etc

3.- EDU.CRe@ Cooppel.- 

Factoria i productivitat.- Creativitat educativa Cooppel. Producció. Productes. Tesi, informes, dictamens o opinions qualificades, etc. 

Cooppel SI és un neurosistèmic inclusiu. Logo """Si>)))...

4.- Cooppel escriure i  DiFON Cooppel.- Publicacions i Xarxes Socials.- Comentals, notes de premsa, comunicats, etc. Notícies. Memòria Social. Utilitzem "comentals" amb columnes breus. Dues agències what's: ÀNiMS i C@LCs 

5.- Cooppelogia.- Construcció de la teoria i dels principis actius.- Tesi. Tesi Estratègies Servei Investigadora-activista.

Experiència en Pràctica Reflexiva i Investigació-Acció.- Resultats de la pràctica del Cooppel. Neurociència aplicada. Intel·ligència Artificial i DUA. 

Tesi per evidències de les estratègies servei investigades Cooppel

3.2.3.- SIMPLIFICAR LA TEORIA I PRIORITZAR ELS VALORS.-

Un sol marc conceptual i teòric segons la pràctica reflexiva des de 1976. El dret a la semàntica pròpia comunitària i al propi argot científic.

Són set conceptes clau propis que formen un sistema fonamentat en les fonts científiques de principis i autories en un sol CODI COOPPEL PEDM (ADaN Mental):

Amb reconeixement honorífic iberoamericà les aportacions en 2004, en atenció a XPERTIA.COM entre 2000-02 

1) De Decisiologia (2004) "DL" versus els principis de la NeuroDecisioLogia (2024) "NDL". Com aprenem a prendre decisions la ciutadania? sota els noms de AND (Anàlisi Neuro Decisiològic) i ADaN (Aprenentatge Deciso-analista Neurosensorial).-

2) De la "Ment Fràgil" (2004) a la "Fràgils Gaia i Ment" (2024). Una explicació del que ens està passant a nivell mental i mundial.

3) De la Teoria dels Nombres Decisoris (2004) a l'aplicació del Teorema dels Nombres Decisoris (2024) en la presa de decisions o acords interpersonals i de grup.

Nous conceptes i principis basats en principis existents o com a conclusió de les experiències dutes a terme a nivell social, educatiu i universitari.

4) Talent potencial.- 

L'ADN (DA) Anàlisi Decisional Neurosensorial (Disponable a Aprendre) L'ADN de la nostra Ment: Abast Disponible Neurosensorial. Cada persona té una identitat única i singular de com apren a aprendre i decideix. (2024)

5) Descobrir-nos com aprenem.- 

L'aprenentatge LiSTA o l'aprenentatge de la Lectura Interpretació-interventora Sensoneuronal basada en el Transanàlisi de l'Autoritat mental (transmental).  D'aquí a "Comentalista o persona que practica el sentit cooperativista en el com explicar i dur a terme objectius des dels comentaris mentals de la LISTA". Comentalisme, corrent o moviment comentalista. Tendència mundial occidentalista de la decisiosi pseudocomentalista. (2024)

6) Posicionament i empoderament per decisions en els Mapes de la Ment (PeDM) . Cada persona té un mapa propi mental vital.

PeDM: Mapes acròstics del record mental del Posicionament, estratègies d'entrenament per l'empoderament espiritual i integral del decisionament del mapa de l'autoritat transmental.

7) El càlcul reflexiu i motivador.-

 Càlcul Decisional i Comentalista (CDiC) és l'apreciació mental del valor d'importància i de prioritat de les decisions des dels processos mentals (NDL)  i relacionals (DL) comunicats com a comentaris cooperatius creatius. La CRD és el càlcul decisional de la disponibilitat probable ferma de les decisions i de les iniciatives solidàries.

4.- PRIORITZAR I CONCENTRAR-SE. Sis programes per a institucions i a associacions i els seus projectes: 

1.- FCVS: Voluntariat Social"  Federació Catalana de Voluntariat Social: Consell de Direcció (CD) i Coordinació Territorial de Tarragona (CTT).

2.- FAVF Segle XXI " Voluntariat Bon Veïnat". Representació consells municipals, secretaria de mediació i comunicació. Projecte Espai Jove Kesse Cooppel Segle XXI.

3.- C@M ins:  Projectes APLICA, DIM-EDU, Biblioteca assistida Cooppel (BaC), Tutoria( TuT), Servei Comunitari (SeC) "Cooppel Ins Martí Franques"

4.- Ateneu de Tarragona: Voluntariat cultural, Vocalia Humanitats Cooppel i delegació en la FAC. Grup motor i de zona?.

5- Priorem Priorat. Programa mensual col·laborador de ràdio Falset. Veus R.

6.- Jutjat de Pau. Titularitat executiva. CEJFE, ACPJ, coordinació altres JP, coordinació Jutjat Falset i Justícia de Tarragona.

7.- Altres

5.- ON ASSISTIM?.- 

Criteris sobre la prioritat de participació activa als actes o de justificar les absències.- 

Les prioritats es marquen d'acord al compromís:

Primer si organitzo o estic dins de l'organització de l'acte o de la jornada, 

Segon si participo activament invitat ( ponència, taula rodona, etc.), 

Tercer si participo assistencialment tenint responsabilitats o encàrrecs ( personal, representacional, etc.)

La resta segons cada cas. Sempre es justifica les absències si es fa invitació

6.- Actuacions immediates gener 2024.-

 6.1.- Difusió:  

Ponències Cooppel a jornades, simposis i congressos, tallers Cooppel disponibles a associacions per pobles i ciutats amb concert Cooppel per la Pau o altres activitats socials i culturals

6.2.- Comentals a les xarxes socials

6.3.- Notes de premsa i articles a la premsa escrita

 6.4.-Protocols:

     -Targeta de presentació i protocol

- Protocol de presentació digital 

6.5.- Redacció tesi a partir de les fonts, apunts, blogs, etc. Tesi per Trobar Estratègies evidents Servei Investigador-acció

6.6.- Presentacions a institucions, persones rellevants i protocols.

6.7.-   Suport a la campanya pública en Jordi Català candidat merescut a la Creu de sant Jordi. Suport i cooperación en els seus projectes musicals per la pau.

6.8.- Reestructurar els xats What's i simplificar en comunitats. Reiniciar les publicacions en grups Cooppel per pobles i altres motius de Facebook.

6.9.- Apostolat Vida Creixent, Prematrimonial i Carismàtic (C@LCs). Participació activa. Participació en trobades internacionals sobre sinodalitat i Laudato SI.

6.10.- En el 2024 seguirem pràctiques carismàtiques mensual sobre l'Eucaristia dominical i la guia de la pregària mensual del LSM.- 

6.11.- Posta en marxa del programa Federació OLiVER Cooppel de forma imminent.

https://cooppeltalents.blogspot.com/2024/01/42-organitzacio-i-funcionament-de-la.html

6.12.- Proposem que Mn. Josep Maria Font sigui el nostre consiliari i director espiritual.-

7.- Conclusions finals del dia 7 de gener de 2024.- Període 2024-2030      

        Set anys sembrant esperança

                                                                  Som roques vives

8.- Calendari del Retir Congressual (ReCó)
Desembre de 2023
Previ personal
- Dissabte dia 23.- 11è mes d'Oliver i 50è aniversari de la Crisi del Pi.

- Inici col·lectiu
- Diumenge dia 24.- 
Dia de l'inici. Decidim les bases del ReCó (Retir Congressual). Nit de Nadal en concentració. Obro aquesta columna en la C@LCs blog.
Cada dia activitats personals compartides amb altres i els temes a tractar a nivell presencial, de forma telemàtica i/o en les xarxes socials.

- Dilluns dia 25. Nadal.-  
Reflexió i exercicis espirituals
Del naixement de cada dia de Jesús en el cor de les persones a la sempre donació a Déu guiats per l'estel de la fe i de l'Església. Donar i oferir a Déu sempre de tot cor.
En família amb una intensa relació afectuosa i la resta d'amistats presencials i en xarxa social

- Dimarts, dia 26
-- Entrevista a Mora d'Ebre i visita a Vinebre
--- TRES TEMES AVUI
-- La nostra ment, és com un mòbil. Cal tenir el control d'un mateix sobre ella. Com? Oferta Cooppel.
-- Construcció del CODI COOPPEL PEDM. Un mapa de la ment que codifica la tesi per evidències servei investigador per l'interès social i públic.
-- Espiritualitat ignasiana, teresocalcutana i les ofertes en la xarxa sobre la set espiritual humana. Xarlataneria. UCDM. DH. Molta cura en formules sanadores.
-------------Visió cristiana d' UCDM

- Dimecres, dia 27 
-- Trucada a cinc persones amb dol pel matí
-- Reunió MEET amb Ucraineses Atenció ORAL ES a les 20 hores.
-- Taller sobre oratòria per Meet, a les 19 hores. Sobre els Processos de gestió administrativa. SEA: Recursos humans i selecciód e personal.
- TEMA: La Intel·ligència Artificial. Una millora, un risc o una amenaça. El món comercial està canviant.      


- Dijous, dia 28.- 
-- Conciliació JdPau
-- Atenció telemàtica a cinc casos de dol i contactes relacionats.
-  DOS TEMES
-- El RCC Carismàtic Catalunya i Espanya
-- Difusió del RCC en les Xarxes Socials Catòliques. En espanyol i en català.
-- UCDM: Reflexió sobre la seva tasca espiritual i dins de la fe cristiana.
-- Reunió MEET amb la conversa ORAL CAT
-- La transmediació social i la conciliació. Cas pràctic.
-- La teoria de la intel·ligència del PAS base del Cooppel
-- Dia Internacional dels Dies Internacionals. Reivindicació del Dia Internacional del Cooppel en Societat.
El 12 de desembre reivindiquem el Dia Anual Local Tarragoní Cooppel (DALT Cooppel) des de 2012.   2012-2023 anem cap el 2024.

Divendres, dia 29.-
-- Reflexió sobre UCDM. Interpretació cristiana que ajudi en comprendre i viure l'espiritalitat cristiana (catòlica). Escoltar i analitzar
-- Atenció telemàtica al dol 
-- JdPau: Casos exhorts
-- Elaborar el Mapa de la Tesi Cooppel.
-- Participació en la missa
-- Nou projecte 2025 de Jordi Català
-- Inscripció a dos projectes de Som Cristians     somcristians.cat 

Dissabte, dia 30.- 
-- Javier Melloni: Mística i crisi mundial
-- Fer Miralles. La comunicació i la motivació
-- Seguim amb el mapa i dur a terme una aplicació del Mapa de la Tesi en casos concrets
-- Oratòria i conversa. Aplicació al C@LCs
-- CHAT GPT   aplicacions Xavi Laballós

Diumenge, dia 31.- 
-- Observar i analitzar persones com a models de comunicació: Fer Miralles, Austin, Joel Osteen, Esteve Jobs, 
-- Javier Melloni
-- Marly Kuenerz

Gener 2024
Dilluns dia 01.- 
-- Dia de la pregària i de donació de gràcies.
--Dia Internacional del fill i de la filla
--Dia internacional del domini públic de les creacions
-- Hermanos
-- Diada familiar intensa.

Dimarts dia 02.-
-- Observació de la comunicació de Marija Pavlovic.
-- C@LCs Apostolat Cal al Carrer, sortir 2024
Programa d'accions de sortir al carrer per a compartir el Primer Anunci, cal apostolat sinodal. Cal preparar-se en la comunitat amb els valors de la comunicació, de la conversa, de la lectura, de la catequesi i en sinodalitat per al 2024.
-- Hermanos 

Dimecres dia 03.- 
-- Carme Timoneda. PASS
-- Taller telemàtic d' oratòria oral.es amb Salardú i contacte telemàtic amb un cas de Constantí
-- Entrevista Raül Pérez de l'equip Enrique Moris. Tradeando
-- Converses amb dues persones amb dol.

Dijous dia 04.-
-- Propostes de participació en congressos i en la campanya de reflexió sobre educació.
-- Carme Timoneda. Educar para la gestión emocional i l'oferta Cooppel.
-- Planificar la Carta Cooppel i el Codi per a fer presentacions

Divendres, dia 05.- 
-- Comunicació disruptiva
-- Freud, Lacan, Kohlberg, Piaget
-- Mapes de la Ment (PeDM) del Cooppel
-- Projectes Cooppel  i estratègies immediates
-- Ens registrem a la carta a TVE i CAT3

Dissabte, dia 06.-
Epifania, en recerca qualitativa, concretament en l'autobiografia, és un moment que l'informador o persona investigada troba especialment rellevant i significatiu.
-- Recopilació de l'estudi i reflexió de la Causa Cooppel per la Pau. Pla general.
-- Programes, projectes i estratègies.
-- Actuacions immediates 2024.
-- Lectura d'avui:
.Lectura segona Ef 3,2-3a.5-6
Ara Déu ha revelat que tots els pobles comparteixen la mateixa promesa
Lectura de la carta de sant Pau als cristians d'Efes
Germans, segurament heu sentit dir que Déu m'ha confiat la missió de comunicar-vos la seva gràcia: per una revelació he conegut el misteri secret, que els homes no havien conegut en les generacions passades tal com ara Déu l'ha revelat per l'Esperit als sants apòstols de Crist i als profetes.
El secret és aquest: que des d'ara, per l'evangeli, tots els pobles, en Jesucrist, tenen part en la mateixa herència, formen un mateix cos i comparteixen la mateixa promesa.

Diumenge, dia 07.- 
Diada de les conclusions. 
Cadascú ho celebra al seu poble, barri o ciutat.
Les conclusions genèriques més importants del primer retir congressual al peu de Montsant amb participació de persones amb modalitat telemàtica i presencial.

A.- Dues prioritats:
1.-- Més apostolat més coherent i autèntic C@LCs.- Palesa de les dificultats de l'apostolat de la comunicació i l'animació Primer Anunci C@LCs tant dins com fora de l'Església, en la societat civil actual. Els punts forts, els febles, els riscos i les avantatges. Que es reflexionarà en un proper retir espiritual al Vendrell en 2024.
2.-- Més implicació solidària (IS). Canvi de plantejament estratègic general de la Causa Cooppel per la Pau. Comunicació més disruptiva a favor dels Drets Humans. Més implicació en els més necessitats.

B.- Punts d'importància i de prioritat en el 2024.-
1.---  Més personalització. Tendència a l'atenció personalitzada, del tu a tu, del boca orella, (microsocialització) i ampliació dels punts d'oferta.
2.--- Reduir la conceptualització de collita pròpia, l'argot dels nostres grups o persones cooperants Cooppel.
3.--- Precisar la presentació breu en targeta o en els diversos sistemes existents amb links de referència o QR.
4.--- Prioritzar l'emergència de la nostra presència en activitats puntals i deixar de forma responsable altres projectes secundaris. Per exemple la representació on no estàs convidat i en projectes culturals absolets que es troben a la UVI .
5.--- Definir amb claretat i identitat què oferim  i qui som, fer i demanar com un dret a la llibertat solidària la màxima difusió per mitjans comunicatius de forma gratuïta pel seu valor afegit de l'oferta de la Causa Cooppel.
6.--- Denunciar i criticar decisions i accions que perjudiquen la llibertat universal mental i la igualtat d'oportunitats o el dret a l'oportunitat de les iniciatives solidàries.
7.--- Potenciar la nostra experiència en l'espiritualitat cristiana, la conversa i l'escolta activa espiritual, el silenci mental espiritual com a base de la llibertat.
8.--- Tenir disponible la ponència permanent davant de congressos com és el de la SOCIA per exemple i davant actuacions de participació en la millora educativa com és l'actual campanya de participació del Consell Escolar de Catalunya, per a la millora del sistema educatiu després dels resultats negatius PISA.

Dilluns, dia 08.- Santa Gúdula
A Moorsel, a la regió de Brabant (avui Bèlgica), santa Gúdula, verge, que des de casa es va dedicar enterament a practicar la caritat i la pregària
-- Primeres reunions, entrevistes, trucades i posta en marxa de Cooppel-24: Constantí i institut Antoni de Martí i Franquès, etc.
-- 10 H. Posta en marxa del programa FoC: Federació OLiVER Cooppel a la ciutat de Tarragona oberta a tot arreu.
-- 19 H. Celebració de l'Eucaristia a santa Clara de Tarragona dedicada al compromís i de donació de gràcies. Consiliaris i directors espirituals.
Avui dia 08-01-24 no hi ha cap celebració de dia internacional. 

Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

244.- Ha estat una gran alegria de participar en la jornada de la quinquenal de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys

36.- (CAT) Novena a la Mare de Déu de la Foia. Per Fina Masip