258.- (CAT) Sobre el grup d'opinió cristiana (GOC). Arquebisbat de Tarragona.2022-23.-

 Benvolguda Dolors i persones del grup d'opinió cristiana.-

Implicats en la causa Cooppel per la Pau com a vot d'apostolat als moviments cristians i a la societat sota el nom de C@LCs, ·Cal corresponsabilitat sinodal amb el proïsme, apostolat inspirat en la santa Teresa de Calcuta, en el cal conversar amb el proïsmes i expressar-lis i comunicar-lis amb l'alegria laical corresponsable sinodal (Primer Anunci)

Avui a les 10 hores (dia 21-12-23) tenim la reunió a l'Arquebisbat de Tarragona del Grup d'Opinió Cristiana constituit per Mon. Arquebisbe en la tardor de 2022

No he dit res fins ara al darrer moment degut al meu estat de disponibilitats a la diversitat de tasques emergents i imprevisibles en atenció a les persones SOS dels matins.

Al final no puc venir a la trobada, per contra la meva voluntat tinc un tema urgent d'atenció sobre una persona de salut mental degut al dol que pateix per la pèrdua múltiple de persones estimades. Així també faig atenció a la víctima a Tarragona ciutat, el camp i al Priorat, amb casos al Baix Penedès. Estic adherit a l'escolta activa de la gran obra de sant Camilo.

Serà aquest matí fins a les 12 hores que no he pogut modificar. En atendre dues famílies.

Vosaltres sou els principals protagonistes en aquesta fita, amb la bona feina duta a terme i també us desitjo tot el millor.

Si la circumstància ho permet manifesto que estic disponible a continuar en el grup si aquests segueix en el proper any 2024. 

Crec que l'Església Sinodal necessita de grups actius com aquest que pensin i opinin segons la naturalesa que se'ls encomani.

Per la meva part seguirem amb la meva dona na Fina en grups de Vida Creixent, en el CPM, en els Carismàtics.....i col·laborant en la missió en Càrites i en causes d'apostolat per a viure la fe amb sinodalitat, coherència i autenticitat, fins als límits de la nostra salut, ho permeti.

Us dono gràcies de tot el cor haver-me acceptat formar part d'un grup que he après molt i ha estat per a mi una experiència tant cultural, social com espiritual.

Sempre disponibles segons la voluntat de Déu (LVD o SDV).

Salut, pau i amistat, Nadal 2023 i sempre.

FERRAN jm.




Si tenim una experiència d' amor ferm, coherent, autèntic, existencial.... quin sentit té la vida?, perquè estimar?, si no té cap sentit de justícia sols dolor per la malaltia i la mort. 

Si coneixem a Jesús, mirem les nostres emocions i sentiments als que Ell tenia (Evangeli) sorgeix en el nostre cor el sentit comú de la necessitat, en el qual estimar és la millor prova de Déu i trobar en Jesús com un espill de la teva identitat en llibertat, és la millor prova que Jesucrist ens ajuda a tenir la carga de la nostra existència donant-li un sentit, que només tenim un nom: sentit cristià de les nostres vides.

Són els petits miracles del dia a dia que està a l'abast de tothom que lliurem el nostre cor en la fe del Senyor.

BON NADAL 2023

Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

244.- Ha estat una gran alegria de participar en la jornada de la quinquenal de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys

36.- (CAT) Novena a la Mare de Déu de la Foia. Per Fina Masip