211.- (CAT) Un ventall de camins per a viure i conviure l'apostolat C@LCs.-

 Un ventall de camins per a viure i conviure l'apostolat C@LCs en relació amb el proïsme.-

Aquesta setmana el film sobre santa Teresa de Calcuta s'ha visionat en els cinemes de Tarragona.

AMANECER EN CALCUTA

https://amaneceencalcuta.es/


C@LCs, és el nom inspirat amb les calcutes de tot arreu, gràcies a l'exemple de santedat de santa Teresa de Calcuta, que en el 2015 vaig defensar la tesina de la llicenciatura de Ciències Religioses sobre la seva espiritualitat a l'INSAF-Facultat de Teologia de Catalunya a Tarragona.
C@LCs vol dir "Cal Corresponsabilitat sinodal", és l'apostolat de la comunicació, de la conversa afectiva i la lectura catequètica sinodal. On el Primer Anunci és clau.
Participem en el moviment mundial de la Laudato Si i en l'animació del Sínode de la CEE i dels bisbats de Tortosa i Tarragona.
El nostre apostolat es centra en la pastoral com a membres de base en la Vida Creixent i en la preparació al matrimoni (CPM).
A més en la societat fem  atenció a les persones de totes les edats, oberts a les famílies de l'institut Antoni de Martí i Franquès de Tarragona, a les escoles i als instituts, als centres de dia (exemple ONADA de Tarragona) i a les Residències Assistides de la gent gran (exemple la RA Baix Camp de Cambrils) , universitats (URV), associacions veïnals i federació segle XXI de Tarragona, associacions culturals com l'Ateneu de Tarragona i el centre d'estudis del Priorat, Ceradai, etc.
Ara vuldriem entrar a fer apostolat a les presons de Tarragona i als hospitals, per exemple Joan XXIII, on Mn Xavier Fort és per nosaltres un gran exemple.


Avui a Siurana el Jubileu 2023



-

Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

244.- Ha estat una gran alegria de participar en la jornada de la quinquenal de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys

36.- (CAT) Novena a la Mare de Déu de la Foia. Per Fina Masip