106.- (CAT) Més concentració en l'apostolat de la comunicació i del suport motivacional al proïsme presencial i/o telemàtic.-

 J.M. Ferran: "Anem per a concentrar-nos i a intensificar l'apostolat de la comunicació i del suport motivacional disponibles amb la mirada en el proïsme (C@LCs en inspiració a la Calcuta, de Sta. Teresa)". En les Xarxes Socials presencials com digitals. Amb grups per pobles i ciutats tant en Facebook com en What's. Amb 10 mil contactes.

Reestructuració a Vida Creixent, la nova coordinadora de Tarragona és ja na Concepció Motlló:

 Amb Crist al davant. 

Bona tarda a tots vosaltres amics de Vida Creixent. Estem a les portes d'iniciar un nou curs, el Sr. Arquebisbe em dóna la confiança de fer el servei de coordinadora, però sense vosaltres això fora impossible. 

Des d'aquí volem agrair tot el treball fet  per la Fina i el Ferran, no els hi diem adéu, sinó que volem que continuïn amb tots, tots som Vida Creixent. Hem de seguir amb l'Amistat, el Compromís i la Espiritualitat. 

Una abraçada ben forta a tots i que aviat ens poguem conèixer ben vostra .

Concepció Motlló.🙏🙏💞💞

https://associaciovidacreixenttarragona.blogspot.com/2022/07/42-nova-coordinadora-vida-creixent.html

El laïcat estem cridats a la sinodalitat i a la corresponsabilitat i amb els Rectors de cada parròquia proposarem iniciatives corresponsables en aquesta mirada.

El fins ara coordinador diocesà de Vida Creixent de l'arquebisbat seguirà disponible en la coordinació des de les bases dels grups parroquials 

De moment estem en l'apostolat de la comunicació i suport motivacional C@LCs en:

- Tarragona ciutat, en l'àmbit civil en la secretaria de comunicació de la Federació Veïnal Segle XXI de Tarragona (CEN) i en la vocalia de l'Ateneu de Tarragona, com a mediació veïnal en el barri de l' AAVV Verge del Carme de Tarragona. En la comunicació i suport motivacional a les famílies des del 2007 del programa C@M.ins de l'institut Antoni de Martí Franquès des de 2011 i de la coordinadora de la Federació Catalana de Voluntariat Social del Camp de Tarragona, el Priorat i les Terres d'Ebre, des de 2001.

- Al Priorat anem a l'octubre pel programa núm. 107 com a col·laboradors des de 2008 en ràdio Falset amb "PriOreM PrioRaT", en el Centre d'estudis del Priorat i participarem en el Consell de Socis i Sòcies de Prioritat. Disponibles a Vida Creixent al Priorat del Bisbat de Tortosa.

A Tarragona i el Priorat agenciem l'observatori de Drets Humans i de la Natura amb atenció principalment telemàtica.

A nivell catòlic comuniquem en general les noves aportacions del Papa Francesc a la Teologia i a la Pastoral de l'Església i les informacions del Sínode dels Bisbes. Participem de base en la pastoral matrimonial CPM des del 1999 i Vida Creixent des de 2001. Participem telemàticament en els activitats de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE) i en moviments laicals internacionals en el Sínode dels Bisbes i en la Laudato Si.

A nivell general impulsem la Causa Internacional Cooppel per la Pau en col·laborar amb la nostra disponibilitat en la construcció de la pau en la ment de les persones i en l'aprendre a aprendre sempre (lemes de la UNESCO), investigant estratègies en atenció a les persones, les seves famílies i el seu entorn d'aprendre a aprendre sempre.


El sol és esperança i és vida, la solidaritat i l'Amor és també per sempre bellesa i vida



Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

244.- Ha estat una gran alegria de participar en la jornada de la quinquenal de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys

36.- (CAT) Novena a la Mare de Déu de la Foia. Per Fina Masip