60.- (CAT).- C@LC : Conversa escolta activa @juda presencial i telemàtica amb la Lectura CoMentalista.-

 C@LC :  

Conversant, Analista, Lector i Catequista

Té els elements clau:

- Conversa amb escolta activa i empatia 

- @juda que pot ser presencial i/o telemàtica amb

- Lectura 

- CoMentalista dels processos cognitus i decisoris, on aprendre és decidir i decidir aprendre.- 



PUNT DE PARTIDA en l'aproximació a l'altra:

- Donar conversa, descobrir l'altra, atendre'l.

- Llegir observant, escoltant, analitzant, interpretant i intervenint a la fi d'ajudar-lo a ser autònom i a empoderar-se.

de la iniciativa catòlica:

Conversa en l'@postolat i en la Lectura Catequètica (C@LC).-

Hi han llocs que fas falta.

Altres que sobren i que no ho valoren.

I altres que no volen.

I altres que no ho volen entendre.

Malgrat està disposat a allí on vaig a ser Lector laic de la Paraula de Déu del dia a dia i l'Eucaristia dominical, estic cridat a donar conversa i lectura en parella o en petit o en gran grup?

Per a mi llegir és donar gràcies, és una pregària en el meu cor, és una catequesi també interior, on es ressona i és viva veu, és sens dubte una experiència personal espiritual interior, intensa  i profunda. És un repte cada camí pots millorar, és una profunda humilitat i per això necessito llegir per no perdre qualitats guanyades sense oblidar que és una meta d'autosuperació, quan era jove tenia dificultats de llegir i parlar en públic. 

Per això em dedico en apostolat a ajudar a persones a que superin les seves barreres els dons i talents de les persones molts estan amagats i en estat de diamant pur, que calen treballar i ajudar a què una persona mateixa se n'adoni el que pot aconseguir en la seva vida.

S'ha de fer un pas més no es tracta d'estar disponible, és tracta d'anar a les persones, aproximar-se, contactar i estar disponible a acollir i acompanyar. I en això fan falta persones disponibles

El C@LC és donar conversa ajuda i així la lectura catequètica als demés i a un mateix. És el meu compromís en els ministeris laïcals com a  catòlic, Cal sortir al Carrer. Cal fer carrer (C@LC) com ens exhorta el Papa Francesc.

http://etimologias.dechile.net/?catequesis

Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

244.- Ha estat una gran alegria de participar en la jornada de la quinquenal de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys

36.- (CAT) Novena a la Mare de Déu de la Foia. Per Fina Masip