59.- (CAT).- Entrevista sobre Vida Creixent en el Full Dominical de l'arxidiòcesi de Tarragona.-

  Entrevistem a Josep M. Ferran, coordinador diocesà de Vida Creixent, al Full Dominical d'aquest diumenge 19 de desembre.

ℹ️ Us el podeu descarregar des del següent enllaç 👉🏻

https://www.arquebisbattarragona.cat/news/entrevistem-a-josep-m-ferran-coordinador-diocesa-de-vida-creixent-al-full-dominical-del-19-de-desembre/

A la Carta d’aquest diumenge, l’arquebisbe Joan ens parla de l’encontre amb Jesús que viurem durant les festes de Nadal. «En Jesús les nostres paraules tenen un model d’allò que ha de ser la paraula de la persona humana: manifestació, transparència i força del que portem a dins». Ens proposa seguir el camí de Betlem amb «sinceritat» per a arribar a «la Paraula de Déu».

L’Entrevista, conversem amb Josep Maria Ferran, coordinador diocesà de Vida Creixent, amb motiu del 35è aniversari de presència d’aquest moviment a l’arxidiòcesi. «El principal repte és viure la comunió i la sinodalitat des de la família, el veïnat fins al grup de Vida Creixent», explica. Ferran ens exposa el nou Curs d’Animació Laïcal per a la formació de grups que han impulsat.

Al Full se’ns parla de la campanya «Aquest Nadal, cada portal és important», organitzada per Càritas amb motiu de les festes nadalenques. L’objectiu és fer una crida a la col·laboració per «posar en pràctica la generositat amb les persones en situació més precària».

A més de les lectures del diumenge IV d’Advent, en aquest Full també trobareu les lectures pròpies de la Solemnitat del Nadal del Senyor i un fragment del missatge Urbi et Orbi del papa Francesc per Nadal de 2020.


Primer Curs d'animació Laical Permanent més info a sota:

Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

244.- Ha estat una gran alegria de participar en la jornada de la quinquenal de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys

36.- (CAT) Novena a la Mare de Déu de la Foia. Per Fina Masip