24.- ( CAT) El C@LK, mòbil de la identitat del C@LC, de la Calcuta universal.-



 C@LK  (Calc o Calca).-

Una mirada compromesa de Crist des de la Imaginació, el Sentit Comú, la Creativitat i el Kerigma

Acceptar lliurement Christ, dibuixar en el propi cor el kerigma, el sentit de la vida és més que una idea, que alguna cosa, és.... algú  Crist, Paraula Viva, únic Mestre, el veritable camí. I com ens pot orientar i com podem canviar el nostre interior i enfocar la nostra ment. Per això precisem de la nostra raó de viure, de la imaginació, del sentit comú, de la creativitat per a rebre el Kerigma i aprendre a oferir-lo als demés.

Crist (del llatí christus, i aquest del grec antic 'χριστoς', khristós) és la traducció de Messies, paraula hebrea que significa "l'ungit [del Senyor]", és a dir, una persona consagrada per unció divina. Els cristians apliquen aquest nom a Jesús de Natzaret. A mitjan segle ii, a Antioquia, es començà a anomenar 'cristians' els seguidors de Jesús (Fets 11:26).

https://ca.wikipedia.org/wiki/Crist 

Kerigma (de el grec κήρυγμα, anunci o proclamació, usat amb el significat de «proclamar com un emissari») és un gènere literari bíblic de biaix oratori que actualment podria estar representat com l'anunci d'una bona notícia.

http://www.vatican.va/evangelii-gaudium/sp/files/assets/basic-html/page129.html

http://www.elpuntavui.cat/societat/article/628164-el-papa-francesc-adverteix-que-si-lesglesia-no-proclama-el-missatge-de-crist-es-redueix-a-una-ong-pietosa.html

Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

244.- Ha estat una gran alegria de participar en la jornada de la quinquenal de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys

36.- (CAT) Novena a la Mare de Déu de la Foia. Per Fina Masip