22.- (CAT) C@LC en l'apostolat d'apropament i contacte amb el proïsme, també de Vida Creixent, del CPM, de l'apostolat associacionista solidari

 


Definició.-

La C@LC, com una agència de voluntariat solidari en l'apostolat d'apropament i contacte amb el proïsme, en l'acolliment i acompanyament disponible en general i en la societat també en moviments cristians com Vida Creixent, els centres CPM i de l'apostolat associacionista solidari en 18 associacions i 24 raons associatives solidàries.-

Formació permanent C@LC:

  1. Formació bíblica i sobre tot en els fets i les cartes dels apòstols.
  2. Formació en les noves aportacions del Papa Francesc en la Teologia i en la Pastoral de l'Església.
  3. Formació pràctica en la conversa apostòlica i en la lectura catequètica de produccions, d'espais naturals, de conflictes interpersonals i qüestions humanes, etc.
  4. Formació sobre temes de la ciutadania dels camps jurídics, salut, justícia, educació, social i cultural
  5. Creixement en la  raó de viure, en la imaginació, en el sentit comú, etc. per a viure el Kerigma i saber-lo compartir amb els altres siguin  creients o no segons les situacions que ens trobem.

Tasques: 

Escollir i arxivar les lectures catequètiques adients.

Conversar amb les persones i coavaluar-les

Missió espiritual:

Conversa apostòlica. Tal com s'apropaven al proïsme els apòstols, com contactaven, com iniciaven una conversa i com continuaven en el creixement de comunitats. Promoure la lectura catequètica.

Personal de suport 

Per portar en marxa la C@LC tenim el suport tècnic de persones i entitats, suport moral d'altres moviments així com de tres consiliaris, d'un confessor-assessor i d'un director espiritual focolar.

Prioritari.-

Atendre a les persones que ho necessiten, que estiguin interessades i segons les seves capacitats, talents i dons. Cal promoure projectes cooperatius amb tasques compartides i participatives i evitar allò que no fas falta o que no és participatiu, ni cooperatiu.

"Aquells que no us rebin ni us escoltin, en anar-vos-en d'allí, espolseu-vos la pols dels peus"

Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

244.- Ha estat una gran alegria de participar en la jornada de la quinquenal de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys

36.- (CAT) Novena a la Mare de Déu de la Foia. Per Fina Masip