267.- (CAT) Visita d'apostolat de Ferran jm. a "el Vendrell" i a Llorenç del Penedès el dijous dia 8 de febrer

Apostolat de la conversa del dol i de l'amistat..

Descobreixes la humanitat i la generositat, i aprens com ajudar als més necessitats que podem ser tots. El valor afegit de ser cristià i catòlic

 https://agendaanims.blogspot.com/2024/02/220-en-marxa-la-campanya-2024-escoltem.html

Actius en el món civil i en l'apostolat C@LCs.

Compromesos en l'animació laical corresponsable sinodal (C@LCs)

La llum del sol és una metàfora per a entendre la fe, per a viure-la es més l'experiència de la nit i de l'alba de la vida.

ARA EL VENDRELL, LA BISBAL DEL PENEDÈS I LLORENÇ DEL PENEDÈS

En l'apostolat de l'animació de grups sinodals i en més concret del moviment cristià de la gent gran Vida Creixent i en les atencions a les persones amb dol.

La conversa espiritual, l'ecologia Laudato Si i Deum i la sinodalitat són els punts clau de l'apostolat C@LCs, de " Cal atendre les nostres Calcutes de cada dia".

També en l'apostolat obert a les parròquies en pelegrinatge de la lectura, de la pregària i de l'acompanyament.

Vida Creixent té com a lectura enguany el temari sobre l"Aliança entre Generacions" basat en la catequesi del Papa per la gent gran.

El passat dijous dia 08 de febrer animem els dos grups de Vida Creixent, un al Vendrell a la parròquia del Salvador, en la capella de Fàtima a les 16 hores i a les 19 hores a la parròquia de Llorenç del Penedès.

Van ser reunions de grup de Vida Creixent parroquials. 

Malgrat tot durant el dia varem tenir converses  amb persones de dol,  i vàrem fer tres visites a malalts en els tres pobles

 Van ser visites i animacions a grups molt enriquidores, són experiències espirituals compromeses des de l'apostolat laical corresponsable i sinodal en comunió amb el Papa Francesc i els Bisbes


A la capella de Fàtima de "El Vendrell"


A la parròquia de Llorenç del Penedès

És la segona visita al Baix Penedès després que en octubre del 2023 varem participar amb una conferència en la novena de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys.

https://calescoltar.blogspot.com/2023/10/244-ha-estat-una-gran-alegria-de.html

Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

244.- Ha estat una gran alegria de participar en la jornada de la quinquenal de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys

36.- (CAT) Novena a la Mare de Déu de la Foia. Per Fina Masip