247.- En marxa l'agència C@LCs els dies 04 i 05 de novembre participem en la trobada diocesana sobre el sínode a Tarragona i celebrem junts el caminar junts.-

 


Com a projecte i iniciativa social i solidària l'agència o lloc de trobada de disponibilitats i de necessitats d'apostolat de la comunicació del Primer Anunci i en la seva lectura corresponsable sinodal.

FERRAN jm. porta el blog com un diari personal, familiar i d'amistat participativa amb els moviments cristians: el carismàtic, el prematrimonial i famílies (CPM), gent gran i Vida Creixent. Que reflexa la participació activa en l'Església i en els seus moviments esmentats.

https://www.arquebisbattarragona.cat/wp-content/uploads/2023/10/CAT_2023.10.25-Lettera-al-Popolo-di-Dio.pdf

"CAL ESCOLTAR"             C@LCs

https://calescoltar.blogspot.com/

Aquest blog nascut en el 04 de setembre de 2016 en la competència de la conversa, en el 2017 es comença a perfilar i en el 20 de novembre de 2020 s'inicià de forma sistemàtica. 

Avui C@LCs: Apostolat de la Comunicació animadora de la Lectura Corresponsable sinodal: CAL ESCOLTAR. 

En l'apropament, contactes, acolliment i acompanyament a l'altre.

És una competència bàsica dels Drets Humans i de l'Evangeli. Promourem la conversa espiritual amb la relació amb els altres segons contextos i capacitats, necessitats com interessos dels interlocutors.

https://www.synod.va/content/dam/synod/common/phases/es/ES_Step_6_Spiritual-Conversation.pdf

Agents en el debat, escolta i compromisos compartits:

En la corresponsabilitat sinodal: Instrumentum laboris sinodal

https://www.tarraconense.cat/versio-catalana-de-linstrumentum-laboris-instrument-de-treball-per-al-proper-sinode-sobre-la-sinodalitat/

CARTA 25-10-23 SOBRE EL SÍNODE DELS BISBES    Ciutat del Vaticà

Carta de la XVI Assemblea General Ordinària del Sínode dels Bisbes al Poble de Déu 

https://www.arquebisbattarragona.cat/wp-content/uploads/2023/10/CAT_2023.10.25-Lettera-al-Popolo-di-Dio.pdf



C@LCs AGÈNCIA Apostolat de la Comunicació:  Conversa @ajuda mútua en la  Lectura pel Compromís sinodal  2030

"Animar a conversar amb amistat i amb espiritualitat (conversa espiritual) tant dins com fora de l'Església, en la vida pública, civil i social  cercant moments de Primer Anunci amb el proïsme, amb la lectura corresponsable sindodal" .

El diumenge dia 05 de novembre vàrem commemorar els XIX aniversari del 05 de novembre de 2004. I vàrem concretar l'organigrama decisori, executiu i consultor de la Causa Cooppel per la Pau i el compromís d'apostolat C@LCs.  

Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

244.- Ha estat una gran alegria de participar en la jornada de la quinquenal de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys

36.- (CAT) Novena a la Mare de Déu de la Foia. Per Fina Masip