101.- (ES) Hemos participado en la jornada extraordinaria de apostolado seglar de la CEE.- (CT) Comentarios en catalán.-

(ES)  Noticia en español

 https://www.conferenciaepiscopal.es/jornada-extraordinaria-de-apostolado-seglar/



Francisco: El cristianismo, un proyecto de vida capaz de llenar el corazón




CAT

Comentarios en catalán 

18 de juny, Jornada extraordinària d'apostolat seglar.- 

La Comissió Episcopal per als Laics, Família i Vida de la CEE ha organitzat el dissabte 18 de juny , una Jornada Extraordinària d'Apostolat seglar , en format online , a la qual han estat convocats els delegats diocesans d'Apostolat Seglar i els responsables de moviments i associacions Laïcals. El tema que centra aquesta trobada serà el Primer Anunci.

L' objectiu de la Jornada, en què han estat inscrites més de 150 persones , és presentar la proposta de treball per al proper curs en continuïtat amb el Congrés de Laïcs i el procés sinodal . D'una manera concreta, després d'haver aprofundit durant aquests dos darrers anys en les claus del discerniment i la sinodalitat, es proposarà per al curs 2022-2023 reflexionar al voltant de l'itinerari del Primer Anunci.

Presentació del document de treball, “Nous fruits per a un Poble de Déu en camí ”

Després de la salutació de benvinguda del president de la Comissió, Mons. Carlos Escribano , i la presentació de la Jornada pel director del secretariat, Luis Manuel Romero , es donà a conèixer un Document de treball, “Nous fruits per a un Poble de Déu a camí ”, que servirà com a eina per al discerniment al voltant del Primer Anunci .

Durant la Jornada hi haurà temps per escoltar, reunir-nos per grups i per consensuar entre tots el camí que cal seguir a l'Apostolat seglar a curt i mitjà termini.

Des del Consell Assessor de Laïcs , que és l'equip dinamitzador de la Comissió, es proposa també una manera d'acompanyament a les diòcesis , com a clau fonamental per continuar fent un procés sinodal.

Al final de la Jornada es presentà algunes idees per a l'organització de la propera Jornada Nacional d'Apostolat Seglar , que tindrà lloc els dies 22-23 d'octubre , animant especialment la participació dels delegats diocesans i responsables de moviments i associacions , juntament amb els membres dels seus equips.



Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

244.- Ha estat una gran alegria de participar en la jornada de la quinquenal de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys

36.- (CAT) Novena a la Mare de Déu de la Foia. Per Fina Masip