92.- (CAT).- Estem tots convidats a l'apostolat BO.-

 Estem tots convidats a l'apostolat  BO. -

L'apostolat de la comunicació és servir per mig de la comunicació tota tasca apostòlica com fets, notícies i documents d'església local, diocesana o universal, com ara les noves aportacions del Papa Francesc o la crida del Sínode dels Bisbes. Tot ajudant a les autoritats eclesials a donar a conèixer el missatge cristià en mig de la nostra societat. 

A aquest apostolat és important el que es diu, el que es comenta i el qui ho diu, així com ho diu.

En aquests dies de la nova setmana santa dins de més normalitat celebrem el nucli central de la fe cristiana i de l'Evangeli.

Davant de la nostra vida hi trobem un sentit, tothom pot dir i cal escoltar-lo, n'hi ham diuen que la i en la vida  tot s'acaba amb la mort, la majoria pensa que a després de la vida hi ha alguna cosa però anem fent, complim els manaments som bones persones a la fi, què podem fer.

El missatge cristià és més ferm, contundent i més cordial: La vida té un sentit i la trobem en Jesucrist, en el seu Amor i que a la vida per tant podem trobar aquest sentit en totes les dimensions de la persona i en més concret en la moral i en l'espiritualitat.

"L'Amor que hem rebut, que tenim o que sentim en el nostre cor té sentit per sempre gràcies a Jesucrist"

Cada any celebrem el mateix però si escoltem la Paraula, si ens posem en la pell de Jesucrist, cada any trobem un nou Crist, sempre tenim novetats en el nostre cor i si realment estimem sempre trobarem novetats en el nostre voltant, més contactes i més amistats, més joia, més esperança i a la fi més fe.

Això si estar a prop encara més dels més pobres, dels malalts, de les víctimes del nostre món, és la nova Calcuta de cada persona, de cada família i de cada comunitat.

En la comunicació BO, de Boca-Orella o també coneguda per la comunicació Boca-Boca és la més antiga i encara la més actual, les altres comunicacions telemàtiques són més fredes, ni que a vegades siguin efectives, la comunicació BO és la més afectiva, més cordial i a la fi la més completa.

Tots i totes estem cridades a l'apostolat de la comunicació i en aquest cas en els moments de vacances, de setmana santa, de retrobament d'amistats, de veïnats i de familiars ens obre una gran oportunitat, és la de practicar l'apostolat del BÓ, obert a tot el proïsme.

Animem-nos i cerquem quins dons tenim i com podem ajudar a sembrar la Pau en aquest món.

Per damunt dels núvols sempre trobarem el sol, pel damunt de les nostres foscors sempre hi ha la llum de la fe, gràcies a Jesucrist.


Ferran jm.)))...
En atenció a l'apostolat de la comunicació amb el proïsme C@LC, membre de Vida Creixent (Vida Ascendente- Vie Montante Internacional) i dels CPM.

Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

244.- Ha estat una gran alegria de participar en la jornada de la quinquenal de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys

36.- (CAT) Novena a la Mare de Déu de la Foia. Per Fina Masip