91.- (CAT) Nous Horitzons Cristians per al Sr. Ferran a partir d'ara.-

 ESBORRANY  EN CONSTRUCCIÓ intern i confidencial

NO HE POGUT JUBILAR-ME, AL CONTRARI EM DEDICO DEL TOT A LA CAUSA EDUCATIVA, VEÏNAL, CULTURAL PER LA JUSTÍCIA EN ELS DRETS HUMANS I EN L'EVANGELI COM A PLE DESENVOLUPAMENT HUMÀ I CRISTIÀ

No podia enterrar l'experiència i la formació permanent en la professió docent i en la investigació educativa permanent. Estic viu i disponible.

A partir d'ara dedicació completa com agent C@LC Cooppel en ocupació de voluntariat social.- C@LC de Calcuta de cada persona, de cada família i de cada comunitat. I Cooppel en el suport cooperatiu solidari a aprendre a aprendre sempre per l'entrenament mental de la curiositat en la resolució de problemes per projectes.

Per un costat en formació permanent en espiritualitat cristiana la de Vida Creixent, la Ignasiana, la Carismàtica, etc. i en les competències comunicatives i creatives. Seguirem  dins de les possibilitats tota formació i participació activa en prioritat telemàtica i en la presencial ens centrarem en la més proximitat.

Es preveuen molts canvis en la Societat, en l'Església, en el Món i en la Humanitat i cal estar preparats i conscienciar a les comunitats en aquesta profecia

LA PRIORITAT DE LA FAMÍLIA I LES LIMITACIONS DE LA PANDÈMIA SANITÀRIA I CULTURAL I TAMBÉ DE LA SALUT PERSONAL FAN QUE EM CENTRI EN LA TESI LLIURE  "C@LC COOPPEL" 2030.

Tesi, Estudi d'estratègies Servei, Investigació-Acció, Solidaria... 

Es combina les tasques tècniques comunicatives, representatives en la personalitat jurídica i en la delegació de voluntats davant les assemblees, reunions i gestions associatives.

Si aconseguim que la ciutadania sigui més solidària avançarem en i per la Pau local i mundial. 

Es tracta més de deixar un món millor és deixar a persones que fan un món millor i que tu has format part d'aquest repte.

Per això cal redescobrir principis i valors i reinventar recursos i noves eines útils per a ser ciutadania competent

2022. Nous Horitzons Cristians per al Sr. Ferran a partir d'ara, la investigació en els Drets Humans i a la iniciativa de les persones: 

Apostolat d'aproximació  al proïsme amb la conversa, la mediació i la negociació, el suport motivacional i els recursos mentals per a l'empoderament de les persones i de les famílies amb cost econòmic reduït i amb desenvolupament alt d'implicació amb òptima eficàcia i competència.

Abans del 17 de març de 2022 ja es va comunicar al Mons. Joan.

Cal regeneració de dones, testimoniatge de matrimonis i donar suport a grups de creixement i animar des de la interparroquialitat a generar persones animadores de grups i de nous grups.

A partir de juliol assumiré l'amplia responsabilitat civil de raons associatives sense cap càrrec canònic eclesial de coordinació o de direcció i assessoraré i donaré suport  a moviments cristians i noves corrents d'apostolat laical corresponsable.

Dedicació sols a l'associacionisme civil laïcal, entès com a persones cristianes compromeses a estar en aquest món però que no som d'aquest món, vivim en la fe i en l'esperança

Compromès en la sinodalitat de l' Església des de l'apostolat en la base laïcal lliure i corresponsable.

Impulsarem el C@LC i coordinarem a persones batejades que vulguin assumir el nou rol seglar del segle XXI i invitarem a les no batejades que trobin un atractiu espiritual i humà a l'Església.

A la fi tenim que fer el que cal, la resta ja és destí i voluntat de Déu.

El passat dia 08 d'abril
Per la Pau i la Solidaritat per Ucraïna



En la vida ni que et dolguin has de prendre decisions que van a la contracorrent de fames, modes, materialismes, individualismes, egoïsmes  i de consumismes.
Sentir-se pobre en ambicions d'aquest món et facilita viure la riquesa de la fe i de l'esperança cristiana. 
Resto sempre disponible  
What´s 619 79 39 69   

Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

244.- Ha estat una gran alegria de participar en la jornada de la quinquenal de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys

36.- (CAT) Novena a la Mare de Déu de la Foia. Per Fina Masip