44.- Apostolat per a l'imatge i per a l'honor de totes les persones.-

Apostolat per al respecte de la imatge i de l'honor de totes les persones.-

C@LC, apostolat Calcuta universal en l'apropament, contacte, acolliment i acompanyament del proïsme.

Apostolat laical de la Conversa ajuda, Lector i Catequista

https://oasimontsant.blogspot.com/2021/08/02-el-problema-de-la-manca-de-respecte.html  Ponent Permanent de Justícia per la Pau.-

Som fills de Déu i això als creients ens pot donar coratge, ens dona imatge i ens omple d'honor a totes les persones que estem cridades amb humilitat a fer el bé i a viure en la bondat en aquesta vida.

Noves víctimes del segle XXI, persones adultes denunciades falsament amb el judici sentenciós de la premsa i dels mitjans de comunicació, destruint en uns instants la imatge i l'honor personal com de les institucions que poden treballar o estar vinculades.

Les persones adultes com professors, mestres, educadors socials, etc fins i tot familiars que tenim relació amb menors estem ara amenaçats i impotents davant denúncies falses, mal interpretades o desproporcionades per casos de corrupció, crims com els maleïts abusos sexuals.

Hem d'anar junts en contra de qualsevol violència i eliminar de la faç de la terra qualsevol maltractament.

S'ha de lluitar de forma incondicional per defensar als menors d'edat però amb els procediments correctes i a la vegada contundents.

El contacte correcte de les persones i dels animals és necessari per a la vida sana i afectiva.

Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

244.- Ha estat una gran alegria de participar en la jornada de la quinquenal de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys

36.- (CAT) Novena a la Mare de Déu de la Foia. Per Fina Masip