41.- En el 2023 tindrem l'informe C@LC.-

  En el 2023 tindrem l'informe C@LC.-

Informe C@LC 2023.-

"Converses en l'apostolat Lliure Catequètic".-

Aquest informe serà una narració personal, familiar i de moviments d'església i de l'apostolat laical sota la direcció espiritual sacerdotal i de confessor, lliures cridats per l'Evangeli i completat actualment per les noves aportacions a la Teologia i a la Pastoral pel Papa Francesc.

Des de l'evangeli dels Talents és un deure i a la vegada un dret poder exposar la pròpia experiència personal, familiar i social que suposa aquesta la Causa Cooppel per la Pau.

Si demanem a la UNESCO el reconeixement del Cooppel per la Pau amb un informe en el 2023 pel seu valor afegit i per la seva utilitat en l'educació i en les visites als museus també ho volem traslladar al Vaticà per la seva aplicació a l'ensenyament i als museus i com a testimoni a la tasca d'apostolat i de la missió a l'Església.

En el 2023 celebrarem els 50 anys de la confirmació el 30 de juny de 1973, per l'arquebisbe Josep Pont i Gol 

https://ca.wikipedia.org/wiki/Josep_Pont_i_Gol





El sol ens il·lumina però si tanquem els ulls tampoc hi veurem, la fe ens il·lumina però si tanquen el nostre cor i la bona voluntat de la Humanitat perdrem tota l'esperança en un món millor d'aquesta vida de pas.


Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

244.- Ha estat una gran alegria de participar en la jornada de la quinquenal de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys

36.- (CAT) Novena a la Mare de Déu de la Foia. Per Fina Masip