000.- Neix C@LC, la Conversa clau del Lideratge.- Versió intereligiosa

C@LC

  • - Contacte Amb La Conversa presencial amb el suport tecnològic
  • - Conversa Autonomista Lideratge (Coaching) Cooppel

Neix CALC,  la Conversa clau del Lideratge "Cal Ajudar a Liderar a la Comunitat" per mitjà de conèixer, de donar facilitats per aprendre i practicar el Cooppel" Motiu de la Causa Cooppel per la Pau, 2022.-

És la clau, un bon lideratge de la família pel pare, mare, pels dos o pels seus tutors familiars. Amb el Cooppel es millora la comunicació, la planificació i la motivació acasa en comunitat.

Les persones CALC són aquelles que primer s'apropen i després contacten:

1.- Amb les autoritats de les institucions per demanar que donin a conèixer  l'existència de la Causa Cooppel i del Cooppel i on poden trobar raó. Les institucions són les persones influents en la comunitat, les entitats, els recursos, els mitjans de comunicació social, etc.

2.- Amb el professorat per donar suport moral, aquest col·lectiu també és vital per donar a conèixer la Causa Cooppel i el Cooppel.

3.- Amb les famílies que vulguin créixer de forma comunitària i millorar en els seus interessos, capacitats i necessitats. Del CALC (contacte) passem al COAS, oferta d'acolliment i acompanyament amb orientació, assessorament i els ajuts del Cooppel. Aquí s'apren al Cooppel intrafamiliarment i interfamiliarment, es practica, es pot si es vol constituir en clubs i si així ho volen federar-se a partir d'un pare/mare i un fill/a.

4.- I s'avalua els efectes mentals en el suport institucional a la recerca educativa, en el suport moral del professorat i en el suport tècnic educatiu a les famílies juntament amb el seu impacte en l'entorn social i cultural educatiu local.

Per a totes les edats i per a tota classe d'entitats 
foto de Josep Maria Ferran Torrent.
Dimarts, dia 21 de febrer de 2017, foto de Junta de l'associació de Dones Jubilades i Pensionistes de Tarragona amb seu a la Llar Municipal del carrer Adrià.

Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

244.- Ha estat una gran alegria de participar en la jornada de la quinquenal de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys

36.- (CAT) Novena a la Mare de Déu de la Foia. Per Fina Masip