220.- (CAT) Volem constituir un "GRUP CRISTIÀ OBERT sobre TEMES ACTUALS SEGLE XXI.-

 A la fi d'aprendre i poder ajudar a altres en la relació entre iguals a empoderar-se, a aprendre a ser persones coherents i autèntiques i saber estar amb harmonia en el món i en la societat del Segle XXI.

Investigació-acció amb pràctica reflexiva sobre l'ètica en la mediació i la negociació en Drets Humans

La metodologia seria estudiar i saber sobre els temes i després escriure als mitjans de comunicació, xarxes socials o/i impartir xerrades o taules rodones presencials i/o telemàtiques.

A.- Telemàtic.- 

Volem constituir el 

"GRUP CRISTIÀ OBERT a TEMES d'ACTUALITAT del nostre SEGLE XXI.-    Grup COTAS

Tres cotes i temes de moment importants i prioritaris:

- Vocació i competències ciutadanes 2030. Que vol dir ser competent avui i demà, per a totes les edats? Com ens podem preparar? Quines prioritats hem de donar?

- Orientació Afectiva Sexual i la crida universal a l'Amor. Si la majoria de les persones considerem que el més important és l'Amor, fem-lo prioritari en les nostres relacions. Com ens podem ajudar? 

- Intel·ligència Artificial, Neurociència i Fe. Tot al voltant de les noves tecnologies per trobar la pau interior i el sentit profund i ferm de les nostres vides.

Xat GPT  i XATOPENAI

També tenim en marxa el Grup Catòlic d'Opinió, Idees i Acords     Grup COIA

B.- Presencials:

També participem a nivell presencial en el Grup d'Opinió Cristiana curs 2022-23 de l'arquebisbat de Tarragona amb reunions mensuals alternants a Reus i a Tarragona.

I portem a terme el programa C@LCs, consolidad en el treball final del Curs d'Animació Laudato Si organitzat a nivell d'Espanya amb presència al món social i civil.

Més info:

https://calescoltar.blogspot.com/2023/06/218-es-agencia-circulo-de-animacion.html


Cercarem grups cristians o no, estem oberts a la ciència i als Drets Humans i la Justícia. Grups o iniciatives ja existents en el món hispano i català de moment per obrir-se en el 2024 al món anglès, etc.





Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

244.- Ha estat una gran alegria de participar en la jornada de la quinquenal de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys

36.- (CAT) Novena a la Mare de Déu de la Foia. Per Fina Masip