164.- (CAT) Col·laborarem en l'animació i la participació en l'etapa continental.-

Com a projecte C@LCs participem:

- En l'apostolat matrimonial CPM, 

- De la gent gran, Vida Creixent, 

- En el grup d'opinió cristiana de l'Arquebisbat de Tarragona, 

- En el Moviment Internacional Laudato Si i en "El Encuentro de Animadores Laudato Si" 

i també col·laborarem en l'animació i la participació en l'etapa continental del Sínode dels Bisbes.-


Invitació.-

Comissió diocesana del Sínode.

Salutacions a totes i a tots aquells que, en el seu dia, vau participar de la fase diocesana del Sínode,


En nom de l’Arquebisbe, Mons. Joan Planellas, la comissió diocesana del Sínode es posa en contacte amb vosaltres per continuar treballant plegats pel bé de la nostra Església.

La vostra participació en el procés diocesà del Sínode va ser molt important, i volem continuar en aquest exercici de sinodalitat, d’escolta mútua i de treball en conjunt. És per això que us encoratgem a tots vosaltres a participar, de manera individual o en grup, en la nova fase, en la qual estem immersos.

Es tracta de la fase continental del Sínode, que culminarà al mes de febrer, amb la celebració d'una assemblea continental a Praga, i com a església diocesana en sortida, volem escoltar de nou les vostres veus.

Per poder fer-ho us facilitem tres documents.

-          Document oficial de la fase continental: 
DOCUMENT DE TREBALL PER ETAPA CONTINENTAL

En aquest document, concretament en el punt 106, trobareu les tres qüestions que cal respondre. Les respostes han de complir un determinat format, i per això us adjuntem el document: “RESPOSTES FASE CONTINENTAL DEL SÍNODE” on recollireu les vostres respostes. Es tracta d'un únic full, en el que la cara –a- està destinat per respondre a les dues primeres qüestions i la cara –b- per respondre a la tercera pregunta.

 -          Document de treball: 
MATERIAL PER TREBALLAR LA FASE CONTINENTAL DEL SÍNODE

Com el calendari és molt ajustat, entenem que potser no tothom podrà treballar el primer document. És per això que, hem preparat aquest segon document, on mitjançant unes pautes podreu respondre a les tres qüestions que, per aquesta fase continental, cal respondre. En el mateix document, ja està inclòs el full per les respostes a les tres qüestions.

-          El tercer document, és una dinàmica per a joves: 
“FITXA SÍNODE JOVES DESEMBRE 22”. 
Esperem que la pugueu compartir amb tots aquells joves que formen part de la vostra parròquia, moviment o de les vostres realitats personals. Necessitem escoltar la veu dels joves, ara més que mai! Animeu-los, si us plau: ells tenen molt a aportar perquè són el futur de la nostra Església.

Per enviar-nos les vostres aportacions en el format que us facilitem, caldrà fer-ho mitjançant aquest correu electrònic:                   


CALENDARI
La data màxima per enviar les vostres aportacions és el 13 de gener. Sabem que el termini és molt just, però confiem en la vostra generositat. Els terminis han estat establerts per la Conferència Episcopal, atenent les indicacions de la Santa Seu. 

Amb totes les vostres aportacions, la comissió diocesana del sínode elaborarà un document final que presentarà a la comissió nacional del Sínode abans del 21 de gener. 
Un cop recollides totes les aportacions de les diferents diòcesis del territori espanyol, el 28 de gener a Madrid s'aprovarà el document final per presentar-lo, en el mes de febrer, a Praga, en l’assemblea continental.

Esperem que, a la llum de l'Esperit, torneu a implicar-vos en aquesta nova oportunitat d’expressar-nos en llibertat, la llibertat dels Fills de Déu. Per qualsevol dubte o aclariment teniu també el correu indicat per adreçar-vos.





https://www.tarraconense.cat/document-de-treball-per-a-letapa-continental-del-sinode-2021-2024/


http://giec.tarraconense.cat/wp-content/uploads/sites/97/2022/11/Document-de-treball-per-a-letapa-continental.pdf



Comentarios

Entradas populares de este blog

273.- El proper dissabte de 11-maig.2024 Convocada Assemblea Sinodal Diocesana

244.- Ha estat una gran alegria de participar en la jornada de la quinquenal de la Mare de Déu dels Arcs de sant Jaume dels Domenys

36.- (CAT) Novena a la Mare de Déu de la Foia. Per Fina Masip